Végre kiderült a Company of Heroes 3 megjelenése: 2 nagyon különböző kampányban vehetünk részt a végleges játékban!

A Company of Heroes 3 egy hatalmas nagy RTS-nek ígérkezik. A hatalmas olasz kampány mellett, amely egy nagy, fordulóalapú kampánytérképet is tartalmaz, megkapjuk az észak-afrikai hadműveletet is – egy második kampányt egy vadonatúj frakcióval: a Deutsche Afrika Korps-szal.

 

Majdnem egy évvel azután, hogy a Relic Entertainment és a Sega bejelentette a Company of Heroes 3-t, végre megvan a második világháborús valós idejű stratégiai sorozat következő darabjának megjelenési dátuma. A Relic Entertainment ma nyilvánosságra hozta, hogy a CoH3 2022. november 17-én jelenik meg.

A sajtóközlemény szerint a játék a megjelenéskor négy játszható frakcióval és két különálló kampánnyal fog rendelkezni: a nyitottabb olasz dinamikus kampánnyal és a koncentrált, narratív alapú észak-afrikai hadművelettel.

Ezek a kampányok új mechanikákkal is megismertetik majd a játékosokat, többek között „az oldalpáncélzattal, az ellenséges járművek visszaszerzésével és a járművekkel való vontatással, amivel a keményen ütő tüzérséget, például a német Flak 36-ot és a brit 17-Poundert is át lehet helyezni”.

Bár a játék csak novemberben jelenik meg, a Relic Entertainment már most népszerűsíti a közösségi visszajelzési programját, amely lehetőséget ad a játékosoknak, hogy kipróbálják az észak-afrikai hadművelet kampányának egy részét, amely a Mission Alpha címet viseli. A küldetés, amely mától július 19-ig szintén ingyenesen elérhető a Steamen, a „Deutsches Afrikakorps (DAK) csapatát követi, amint megpróbálják visszaszorítani a briteket a sáncolt állásaikból”.

Aki már nagyon nem bírja a várakozást, az addig is megnézheti Netflixen a 2013-as Company of Heroes című második világháborús filmet, amelyet a játékok alapján készítettek.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu