Henry Cavill COVID-pozitív – csúszhat a The Witcher 3. évada?!

MOZI HÍREK – A Kontinens ismét veszélyben van, habár Henry Cavill remélhetőleg hamar folytathatja a The Witcher 3. évadának munkálatait.

 

 

A Netflix The Witcher című fantasy-sorozata 3. évadának forgatását állítólag leállították, mivel a főszereplő Henry Cavill COVID tesztje pozitív lett. A Redanian Intelligence nevű oldal szerint a 3. évad forgatását július 25-én, előzetes figyelmeztetés nélkül állították le, éppen akkor, amikor a sorozat egy nagy csatajelenet forgatására készült, amely egyenesen a könyvekből származik.

Nem ez az első eset, hogy a járvány megakadályozza a rajongókat abban, hogy minél hamarabb visszatérjenek a kontinensre.

A 2. évad forgatását is leállították a járvány miatt még 2020-ban, így az évad megjelenése 2021 decemberére tolódott. A 3. évadnak egyelőre nincs megjelenési dátuma. Mivel azonban a sorozat forgatásának közepén tart, a rajongók remélték, hogy legkésőbb 2023 elején megtudják, mi lesz Riviai Geralt (Cavill), Ciri (Freya Allan) és Yennefer (Anya Chalotra) sorsa. Ha azonban igazak a Cavill egészségi állapotáról szóló hírek, akkor újabb jelentős szünetre kell számítanunk a 3. évad megjelenése előtt.

A Netflix egyelőre nem kommentálta az ügyet, de ha Cavill valóban beteg, akkor reméljük, hogy gyorsan felépül és minél hamarabb visszatérhet a forgatásra.

Annak ellenére, hogy a világjárvány útjába állt az évente megjelenő új évadoknak, a franchise folyamatosan spinoffokkal bővült. Tavaly augusztusban a Netflix kiadta a The Witcher: Nightmare of the Wolf című animációs filmet, amely Geralt mentorára, Vesemirre (Kim Bodnia) koncentrált. Egy limitált sorozat is készül, a The Witcher: Blood Origin című előzménysorozat, amely 1200 évvel az alapsorozat eseményei előtt játszódik, és amely a világ állapotát fogja feltárni a „Szférák Összejövetele” néven ismert esemény idején. A The Witcher mitológiájában ez a történelmi esemény a különböző dimenziók összeolvadását jelenti: emberek, törpök és szörnyek érkeznek a földekre, amelyeket korábban az elfek uraltak.

A The Witcher gyorsan a Netflix egyik legsikeresebb eredeti produkciójává vált a 2019-es megjelenésekor.

A The Witcher 3. évada a Czas pogardy (A megvetés ideje) című könyvet, Andrzej Sapkowski ötkötetes The Witcher Saga-sorozatának második részét dolgozza fel. A könyv Geralt és Ciri kapcsolatát tárja fel, miközben egyre többet tudnak meg a lány erejéről. A könyvben Geraltnak is el kell engednie semleges álláspontját a kontinens politikájával szemben, mivel különböző erők kezdenek vadászni Cirire.

Forrás: Redanian Intelligence

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu