Sylvester Stallone, a nyugdíjas szuperhős – íme a Samaritan előzetese! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Sylvester Stallone nagyot alakít a Samaritan első trailerében – a filmben, amellyel a legenda újfent betörni készül a szuperhősmozik műfajába.

 

 

Az akciófilmek szupersztárja és hollywoodi ikon Sylvester Stallone szuperhőssé válik a Samaritan első trailerében. A hivatalos Prime Video YouTube-csatorna jóvoltából közzétett felvételen Stallone egy idős, halottnak hitt szuperhőst alakít, akit egy fiatal fiú követ, és azon tűnődik, hogy a Samaritan néven ismert hős miért hagyta el nagy hatalmát és nagy felelősségét.

A filmben Javon Walton alakítja Sam Cleary-t, egy fiatal fiút, aki egy mitikus szuperhős keresésére indul, akiről azt hitték, hogy évekkel ezelőtt meghalt az ősellenségével vívott epikus csatát követően. Amikor Sam felfedezi, hogy a hős Joe Smith néven, kukásként a radar alatt él, Sam megpróbálja rávenni, hogy térjen vissza a harcba, és mentse meg a világot. Mindeközben egy hírhedt banda célkeresztjébe kerül Joe…

A Samaritan első felvételei Stallone rajongóinak örömére szolgálnak, a még mindig virgonc 76 éves akciósztár tökéletes idősödő szuperhőst alakít.

Stallone falakon rohan át, rosszfiúkat kaszál le, mindeközben csak egy csendes, szerény életet szeretne élni. Bár a családbarát trailer nem mutatja be teljes egészében a filmet, kétségtelenül vannak brutális erőszakra utaló utalások a felvételek között.

A Samaritan a szuperhősfilmek sötét, újfajta megközelítése: Sylvester Stallone játssza Joe Smith, más néven Samaritan főszerepét az Euphoria és Az Esernyő Akadémia sztárja, Javon Walton mellett, aki Sam Cleary-t alakítja. A mellékszerepekben olyanok tűnnek fel, mint Martin Starr, Moisés Arias, Dascha Polanco, Natacha Karam, valamint Jared Odrick, Michael Aaron Milligan, Deacon Randle és a Trónok harca színésze, Pilou Asbæk, mint a bandavezér, Cyrus.

Bár Stallone már korábban is szerepelt a szuperhősös-csapás-képregényes filmek műfajában, például a Dredd bíró, Az öngyilkos osztag és A galaxis őrzői-franchise-ban kapott cameo-szerepet, a Samaritan úgy tűnik, hogy az akciólegendára van szabva.

Sőt, Julius Avery rendező el is magyarázta, hogy a Samaritan miért tökéletes jármű Stallone és az akcióhős módszere számára.

A Samaritan a tervek szerint 2022. augusztus 26-án kerül a mozikba a United Artists Releasing és az Amazon Studios által a Prime Video streaming csatornán keresztül.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu