Végre elmekegték, mikor jelenik meg a Goat Simulator 3! [VIDEO]

A Coffee Stain North egy rövid, vicces és mélyen felkavaró új trailerrel erősíti meg a Goat Simulator 3 megjelenési dátumát.

 

 

A Goat Simulator 3 bejelentése a Summer Game Fest alatt még az eredeti játék rajongóit is sokkolta. Nem csak azért, mert a második rész nem is létezik, hanem azért is, mert a fejlesztő Coffee Stainnek valahogy sikerült feldobnia az eredeti játék zűrzavarát. A Coffee Stain azt is megerősítette, hogy a Goat Simulator 3 fejlesztése meglepően előrehaladott állapotban van. Olyannyira, hogy a csapat már készen áll arra, hogy bejelentse a játék megjelenési dátumát.

Az eredeti bejelentéskor a Coffee Stain megerősítette, hogy a Goat Simulator 3 2022 végén érkezik.

A játék legújabb trailerén keresztül most megerősítették, hogy a nyílt világú akció-szimulátor november 17-én jön ki. A korábbi bejelentésnek megfelelően a program PC-re az Epic Games Store-on keresztül, valamint next-gen konzolokra, köztük PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is megjelenik.

A Goat Simulator 3 friss trailere nem igazán árul el semmi újat a furcsa játékról. Viszont legalább annyira vicces, mint amennyire nyugtalanító. A trailer az égből lezuhanó rengeteg kecske körül forog, és egészségtelenül sok közeli képet mutat a kecskék tőgyéről. Ezek a kecskék aztán a Goat Simulator 3 szigetén élő emberekre esnek, akik egyáltalán nem tudják, mi következik. Ebben a tekintetben a trailer egyértelmű üzenet (vagy fenyegetés) a széria rajongóinak: figyeljék az eget, mert a játék már úton van!

A Goat Simulator 3 megjelenési dátumának bejelentésével a Coffee Stain megnyitotta a lehetőséget a játék elővásárlására vagy előrendelésére a támogatott platformokon. A fejlesztők tájékoztatása szerint akik előrendelik a játékot, egy ingyenes játékbeli „Pre-Udder”-t kapnak, ami a Coffee Stain szerint „pontosan az, amire gondolsz”. A trailerben látható tőgyekből kiderülhet, hogy pontosan mire számíthatnak a játékosok az előrendelésükkel.

Lehetőség van a Goat Simulator 3 Digital Downgrade Edition elővásárlására is.

Ez tele van azzal, amit a Coffee Stain „random kecskeszemétnek” nevez, de ami inkább DLC-ként írható le, beleértve az eredeti Goat Simulator különböző felújított kozmetikumait és tartalmait. A DLC különböző Payday maszkokat, MMO tankpáncélt, űrsisakot és űrruhát, valamint 3D nyomtatási fájlokat tartalmaz Pilgor kecskéhez, Tony Sharkhoz, Goat Towerhez és Trinkethez. A Digital Downgrade Edition 39,99 dollárba kerül, 10 dollárral többe, mint a normál kiadás.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu