Goat Simulator 3: kecskereptető [VIDEO]

A Coffee Stain North újra a kecskékhez nyúl, és cross-gen játékkal készül, igaz, most is kimarad egy platform.

 

Santiago Ferrero, a Coffee Stain North kreatív igazgatója a sajtóközleményben azt írta, hogy az első Goat Simulator megjelenése óta felfigyeltek arra, hogy ez nem nagyon képviselte a valóságot és azt, hogy milyen is egy kecskének lenni, így az utóbbi pár évben sokat Google-kerestek, és örömmel mondhatja ki, hogy ezt a hiányosságukat kiküszöbölték, és ezért a Goat Simulator 3 lesz az eddigi legnagyobb kecskeélmény. Nem tudja, hogy megéri-e a pénzt, és szerinte meg is bánjuk ezt.

A szintén az Embracer Group alá tartozó Coffee Stain Publishing sajtóközleménye szerint egy új kalandot kapunk, főszerepben ismét Pilgorral. San Angora lesz a sandbox szigetünk, ahol rejtélyekből és káoszból sem lesz hiány, és szabadon körülszaglászhatunk, hiszen a Goat Simulator 3 azért nem térhet el a 2014-es első résztől olyan nagyon. A kecskeszimuláció új generációjában van minden a kalapos kecskéktől kezdve az őket meglovagoló kecskékig; természetfeletti katasztrófák, titkos állattársadalmnak, tripla ugrás, és még sok egyéb nonszensz, amit kooperatívan maximum négyen is megtehetünk, ugyanis online multiplayer is lesz.

Sok más „kecske” skinjét is magunkra húzhatjuk (legyen szó, magas, finom, vagy mérges kecskékről), helyi multiplayer is lesz, és hét szórakoztató minijáték lesz, amivel meg is haragudhatunk barátainkra. A fejlesztők ezúttal egy befejezést is készítettek (komolyan ilyen önironikus a jellemzésük), és akár autót is vezethetünk, hogy megtaláljuk a küldetéseket vagy a gyűjthető tárgyakat is. Szórakozzunk a négy elemmel (tűz, elektromosság, olaj, illetve a földönkívüli ragacsos anyag), teszteljük a világ fizikájának korlátait, és a gyanús objektumokkal interakcióba lépve meglepő eredményeket kaphatunk. A kecskénk fejét, hátulját, lábait, testét, szarvait és szőrét is módosíthatjuk a háromszáz elem valamelyikével a WC-papírtól kezdve a teáscsésze-tartóig. A játékstílusunkra is hatni fognak egyes elemek, így új képességekre is szert tehetünk.

A Goat Simulator 3, ami a Goat Simulator folytatása lesz (és ez a játék is alapból egy április elsejei tréfaként készült; de akkora siker lett, hogy a konzolos és PC-s megjelenés után a Nintendo Switchen, iOS-en, Androidon és az Apple Arcade-on is feltűnt), valamikor ősszel jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Epic Games Store), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az előrendelők a Pre-Udder Geart (kosztümelemeket) is megkapják. Nintendo Switch portról nincs tudomásunk, viszont az fix, hogy lesz lemezes kiadás.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu