Új városokkal bővülhet a GTA VI a megjelenés után?!

A Rockstar Games GTA VI játékáról szóló új jelentés potenciálisan elárul néhányat a játék megjelenés utáni terveiről.

 

 

A Bloomberg friss riportjából számos részlet kiderült a GTA VI-ról és arról, hogy mit is tartalmaz majd az új játék. Az egyik legérdekesebb részlet, amit a jelentés elárult, a Rockstar Grand Theft Auto VI megjelenés utáni terveivel kapcsolatos. Feltételezve, hogy a Bloomberg információi pontosak, úgy tűnik, hogy a Rockstar Games „rendszeresen” új városokkal bővíti a Grand Theft Auto VI-ot a megjelenés után.

A Grand Theft Auto játékok még soha nem adtak hozzá új városokat a megjelenés után, szóval ez óriási lenne.

Emellett sokat lendítene a Grand Theft Auto VI élettartamán és újrajátszhatósági faktorán is, hogy a rajongók kibírják, mire végre elkészül a Grand Theft Auto VII. De míg a Rockstar Games a hírek szerint a GTA VI-hoz a megjelenés után további városokat és küldetéseket fog hozzáadni, a Bloomberg jelentése kitér arra is, hogy milyen város lesz elérhető az alapjátékban.

Régóta pletykálják, hogy a Grand Theft Auto VI Vice Cityben fog játszódni, és a Bloomberg jelentése alátámasztja ezeket az állításokat, bár ahelyett, hogy egyenesen azt állítaná, hogy a következő helyszín Vice City lesz, „Miami fiktív változataként” utal rá.

A Bloomberg Grand Theft Auto VI jelentésében további érdekes részleteket is találunk. Egy időben úgy tűnt, a Grand Theft Auto VI-ban Észak- és Dél-Amerika is szerepet kap, ami egybevágott néhány korábbi kiszivárgott információval is. Úgy tűnik azonban, hogy a tervek megváltoztak, és a Rockstar Games csökkentette a GTA VI terjedelmére vonatkozó terveit. A játék állítólag a sorozat történetében először női főszereplőt is tartalmaz majd, a megjelenési dátum pedig 2024-re tehető.

Ha a Grand Theft Auto VI megjelenési dátuma a tervek szerint 2024-ben lesz, akkor a rajongóknak már csak néhány évet kell várniuk, hogy végre kézbe vehessék a játékot. Azonban mindig lehetséges, hogy a fejlesztés során olyan dolgok változnak, amelyek miatt a GTA VI megjelenési dátuma későbbre tolódik, így ezt is szem előtt kell tartanunk.

Forrás: Bloomberg

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu