Anne Heche súlyos agysérülést szenvedett és az orvosai szerint „várhatóan nem éli túl” a balesetet

MOZI HÍREK – Anne Heche képviselője a PEOPLE-nak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a színésznő katasztrofális agysérülést szenvedett az autóbaleset után, és jelenleg a szervadományozási folyamat tervei vannak folyamatban.

 

Anne Heche-nek komor prognózissal kell szembenéznie, miután katasztrofális agysérülést szenvedett, mondta az Emmy-díjas színésznő képviselője a PEOPLE-nek.

„Sajnos a balesete következtében Anne súlyos anoxiás agysérülést szenvedett, és továbbra is kómában van, kritikus állapotban” – áll a képviselő közleményében Heche családja nevében.

„Várhatóan nem éli túl”.

„Már régóta az ő döntése volt, hogy felajánlja a szerveit, és életben tartják a gépeken, hogy megállapítsák, van-e életképes szerve” – mondja a képviselő a PEOPLE-nek.

A közlemény a továbbiakban köszönetet mond a támogatásért és az 53 éves Heche-nek az augusztus 5-i pusztító autóbaleset után tanúsított gondoskodásért.

„Szeretnénk mindenkinek megköszönni a kedves kívánságokat és az imákat Anne felépüléséért, és köszönetet mondunk az elkötelezett személyzetnek és a csodálatos nővéreknek, akik Anne-t a West Hills kórház Grossman Burn Centerében ápolták” – folytatódik a közlemény.

Ami az örökségét illeti: „Anne-nek hatalmas szíve volt, és mindenkit megérintett nagylelkű szellemével, akivel találkozott” – mondja a család nevében a képviselő. „A rendkívüli tehetségénél is jobban tekintette életfeladatának a kedvesség és az öröm terjesztését – különösen a tűt mozgatta meg annak elfogadásáért, akit szeret. Emlékezni fogunk rá bátor őszinteségéért, és nagyon fog hiányozni a fénye miatt”.

A színésznő azóta eltelt hat napban, hogy autójával egy háznak ütközött Los Angeles Mar Vista nevű városrészében, nem tért magához. A tüzes balesetben megsemmisült egy ház, Heche pedig kritikus állapotban, intubálva maradt.

„Jelentős tüdősérülése van, ami gépi lélegeztetést igényel, és olyan égési sérülései is, amelyek sebészeti beavatkozást igényelnek” – mondta a színésznő képviselője a PEOPLE-nak augusztus 8-án. „Kómában van, és nem sokkal a baleset után nem nyerte vissza az eszméletét”.

Ahogy a baleset híre napvilágot látott, Heche rajongói és ismerősei közül sokan elárasztották a közösségi médiát a sztár támogatásával.

James Tupper színész, Heche több mint 10 évig, 2018 januári szakításukig tartó párja, szintén üdvözletét küldte.

„Gondolatok és imák ezért a csodálatos nőért, színésznőért és édesanyáért, Anne Heche-ért ma este” – írta az Instagramon, egy fotó alá, amelyen Heche és a 13 éves fiú Atlas, közös fiuk látható. „Szeretünk téged”.

Anne Heche „csapdába esett” az autóbalesetből származó „intenzív” füstben, miközben a szomszédok megpróbálták megmenteni őt

Heche a Coley Laffoonnal kötött házasságából született 20 éves Homer fiú anyukája is. Volt barátja, Thomas Jane „gondolatait és imáit” küldte Anne-nak, és Heche-t „generációja egyik igazi tehetségének” nevezte.

A színésznő az elmúlt hónapokban is igen aktív volt, több projektje is készül. Júniusban befejezte a Lifetime 13-as szoba lánya című sorozatának forgatását, amelynek premierje idén ősszel lesz. Emellett Dermot Mulroney oldalán fog szerepelni a közelgő Full Ride című horror-thrillerben, visszatérő szerepe van az All Rise című sorozatban az OWN-en, és bemutatkozik Sam Levinson és The Weeknd HBO-s Idol című sorozatában.

2020-ban szerepelt a Peter Facinelli rendezte The Vanished című Netflixes pszichológiai thrillerben, valamint a Quiver 13 Minutes című tornádó-thrillerében. A hallgatók a Better Together with Anne & Heather című podcastjában hallhatták.

Forrás: People.com

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu