Jason Momoa „különc” gonosztevőt alakíthat a Fast X-ben?!

MOZI HÍREK – Jason Momoa, Fast X főgonosza, levendulaszínű motort vezet majd, illetve rózsaszínre és lilára festett körmökkel tetszeleg, ha hihetünk a sztár nyilatkozatainak.

 

 

Vin Diesellel és a Halálos iramban csapatával szembeszállni nem könnyű feladat, de a Fast X kétségkívül megtalálta a megfelelő színészt Jason Momoa személyében: az Aquaman sztárja ugyanis a közelgő folytatásban a legfőbb ellenség szerepét fogja játszani. A GQ-val beszélgetve Momoa a rosszfiú szerepében végzett munkájával cikázott, kijelentve: „Páva vagyok a legmagasabb szinten, és életem legjobb pillanatát élem„, és elárulta, hogy lila és rózsaszínre festett lábkörmöket visel majd, és levendulaszínű motort, illetve autót vezet.

„Nehéz volt, mert az emberek még mindig azt hiszik, hogy én ez a fickó vagyok, aki [csak macsó karaktereket] játszik.”

„De meg akarok mozdulni, valami újat akarok. A dolgok változnak, és még a gonosztevő szerepek is, amiket most játszom, különcök.”

Jason Momoa Fast X gonosztevője egyértelműen kicsit más lesz, mint amire az emberek számítanak; a levendulaszínű motorjának és festett körmeinek leleplezése biztosan feldühíti a közönség egy bizonyos részét. A színész mindenesetre, úgy tűnik, alig várja, hogy a közönség láthassa a különc gonosztevőjét.

A Fast X cselekményéről még nem sokat árultak el, de azt már tudjuk, hogy ez lesz az első a franchise utolsó két filmje közül.

Azt is tudjuk, hogy Jason Momoa olyanokkal fog megmérkőzni, mint Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, de Michael Rooker, Charlize Theron, Daniela Melchior és Brie Larson is bekapcsolódik.

A Fast X aktuális rendezője Louis Leterrier (reméljük, ő már kibírja a premierig), és a tervek szerint 2023. május 19-én kerül az Egyesült Államokban a Universal Pictures forgalmazásában a mozikba.

Forrás: CQ

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu