Helldivers 2: lehet, hogy mindjárt itt a várva várt bejelentés?!

Kiszivárgott 12 másodpercnyi Helldivers 2 trailer a Twitterre. Talán a Gamescomon többet is láthatunk majd.

 

 

Újabb Nvidia szivárgás igazolódott be: 12 másodpercnyi felvétel került fel a Twitterre a Helldivers 2 traileréből a hivatalos bejelentés előtt. Folytatásról lévén szó, a Helldivers 2 már nem számíthat nagy meglepetésnek: a fejlesztő Arrowhead Game Studios (a Magicka készítői) a 2015-ös Helldivers óta nem adott ki új játékot, és tavaly októberben az Arrowhead tweetelt néhány rejtélyes bináris kódot, ami egy bejelentés megszellőztetésének tűnt, ám azóta is tart a síri csend. Más szóval: éppen itt az ideje.

Az első Helldivers-t a Sony adta ki PlayStationre, és tulajdonképpen a Sony égisze alatt érkezett meg a Steamre még 2015-ben.

Ez volt az egyike annak a három Sony által kiadott játéknak a Steamen, amelyek mindegyike indie volt, egészen addig, amíg a Horizon Zero Dawn 2020-ban el nem indította a PlayStation-játékok új korszakát PC-n. Az Arrowhead évekig támogatta a Helldivers-t, ami talán megmagyarázza, miért váratott magára ilyen sokáig a folytatás.

A Helldivers 2 (azóta eltávolított) traileréből nem sok mindent lehet kihozni, mindössze pár sornyi párbeszédet tartalmazott: „Az idegenek a küszöbünkön állnak” és „Maga a demokrácia a tét”. Egy kis disclaimer-szöveg megerősíti, hogy a játék PlayStation 5-re érkezik, és a Twitterre felkerült rövid részletben nincs szó PC-ről. Ha a Sony követi a közelmúltbeli játékmenetét, akkor valószínűleg PC-n is láthatjuk majd a Helldivers 2-t, de a portra még várnunk kell egy darabig.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu