Itt van Guillermo del Toro Rémségek tára című sorozatának trailere [VIDEO]

MOZI HÍREK – Októberben érkezik a Netflixre a Guillermo del Toro Rémségek tára című horrorantológia-sorozat és egy trailerben már láthatjuk, mire számíthatunk.

 

A Netflix bemutatta az első pillantást a Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities című, hamarosan megjelenő horrorantológia-sorozatra. Az október 25-én a Netflixre érkező sorozat nyolc különálló horrortörténetet tartalmaz majd, köztük két eredeti történetet az Oscar-díjas filmrendező Guillermo del Torótól. Az alábbiakban megnézheted az első teaser trailert, hogy egy korai ízelítőt kapj az új sorozatból.

Guillermo del Toro készítette a sorozatot, a társ-showrunner pedig a szintén Oscar-díjas J. Miles Dale (A víz érintése, Sex/Life). A sorozatban del Toro új történetei mellett más hátborzongató sztorik is szerepelnek, amelyeket a híres filmrendező által személyesen kiválasztott írók és rendezők csapata mesél el. Dale és Gary Ungar mellett ő maga is executive producerként tevékenykedik. Regina Corrado társ-végrehajtó producerként működik közre.

Emellett del Toro az antológiasorozat házigazdája is. Egy nyilatkozatában del Toro így nyilatkozott:

„A Rémségek tárával azt tűztük ki célul, hogy bemutassuk a normális világunkon kívül létező valóságokat: az anomáliákat és a furcsaságokat. Személyesen válogattunk és kurátori munkát végeztünk a történetek és mesélők egy csoportjának, hogy ezeket a történeteket válasszuk ki, legyenek azok akár a világűrből, természetfeletti mondákból, vagy egyszerűen csak az elménkben. Épp időben Halloween előtt, mind a nyolc mese egy-egy fantasztikus betekintést nyújt majd abba a „csodaszekrénybe” (a sorozat eredeti címére a Cabinet of Curiosities-re utal – a szerk.), amely a valóság alatt létezik, amelyben élünk.”

Guillermo del Toro Rémségek tára nyolc rémisztő történetet elevenít fel és a premierje október 25-én, kedden lesz a Netflixen. Négynapos, dupla epizódos eseménysorozattal indul, amelyben október 28-ig, péntekig naponta két epizódot adnak ki, és ekkor mind a nyolc történet elérhető lesz a streameléshez.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu