[GC 2022] Goat Simulator 3: itt az új gameplay trailer [VIDEO]

Pilgor és barátai San Angora szigetére érkeznek: a Coffee Stain Publishing és a fejlesztő Coffee Stain North új gameplay trailert és screenshotokat tett közzé a Goat Simulator 3-hoz.

 

A legfrissebb részletek alább olvashatók, a Coffee Stain Publishingen keresztül.

 

„A Goat Simulator 3 egy összetett és komoly(an hülye) új sandbox kaland, amelyben négy játékos ugorhat be és okozhat együtt teljes pusztítást. De ne aggódjatok, nektek is van egyszemélyes kecskejátékunk! Egyedül is feltárhatod a sziget összes titkát, nincs szükséged barátokra.

 

Az eredeti Goat Simulatorhoz hasonlóan a folytatás játékmenete is a felfedezés, a rejtvényfejtés és a „véletlen” rombolás körül forog, de ezúttal sokkal több van mindebből. Lődd szét az NPC-ket idegen fegyverekkel, kezdj őrült minijátékokat bárhol a homokozóban (olvass tovább), válj „orrszarvúvá” és taposd végig a várost (a mondat hamar véget ér), csatlakozz egy titkos kecske társasághoz és segíts nekik elérni a céljaikat, (tartsd vissza a lélegzeted) vezess egy autóval egyenesen egy benzinkútba (mi van a kecskékkel és a benzinkutakkal egyébként?), és még sok minden más! A világ valóban a te osztrigád* (puh, sikerült!).

 

De mindenki tudja, hogy nem pusztíthatod el a világot, ha nem nézel ki jól. A Goat Simulator 3-ban rengeteg divatos tárgyat találsz, amire felkaphatod a patáidat. Ha rózsaszín tütüben, óriási szőke parókában és cipőnek való festékesdobozokkal akarsz kószálni, kik vagyunk mi, hogy megállítsunk? Végül is ez megkülönböztet téged attól a barátodtól, aki középkori lovagnak öltözött, és lézerrel lövöldözik a szeméből, és a másiktól, aki egy óriási förtelmes banánt (más néven Abominana) játszik.

 

San Angora körül hét többjátékos minijátékot fedezhetnek fel a játékosok. Ha egyszer feloldották őket, zökkenőmentesen elindíthatók bárhol az egész térképen egy extra kihívásért, vagy valahol irtózatosan alkalmatlan helyen, csak a kacagás kedvéért.

 

King of the Hill – Maradj a várban, hogy koronákat szerezz. A legtöbb koronával rendelkező játékos nyer!

A padló láva – Ne érj a lávához! Használd a parkour-képességeidet, és mássz minél magasabbra, hogy megmenekülj a felszálló láva elől. Aki utoljára él, az nyer!

Autóderbi – Hajts bele a többi játékos járművének hátuljába, hogy felrobbantsd a bombáikat! Az utolsó élő játékos nyer!

Prop Hunt – Klasszikus bújócska. Ha te vagy a kereső, találd meg a többi játékost úgy, hogy lefejelsz dolgokat. Ha el akarsz bújni, nyald meg a kívánt kelléket. Bújkálás közben mozogj, hogy extra pontokat szerezz.

Headsplat – Használd a fejelésedet, hogy kifesd a világot! Minden egyes festett dologért kapsz egy pontot.

Hoofball – Szerezd be a labdát a kapuba, hogy pontokat szerezz. A legtöbb pontot szerző játékos nyer, ahogy szokás.

Prop Golf – Vidd a támasztékodat a zászlóhoz, amilyen gyorsan csak tudod! Az első játékos, aki elsőként éri el a zászlót, nyer!

A Goat Simulator 3 november 17-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re az Epic Games Store-on keresztül.

 

Nézd meg az alábbi trailert.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu