A Diablo Immortal játékosoktól elvették „a harmadik féltől származó gömböket”, amitől negatív orb egyenlegeik lettek

A Diablo Immortal játékosokat „megfosztják a harmadik féltől származó orboktól”, ami hatalmas adósságokhoz vezethet. A játékosoknak állítólag vissza kell fizetniük az „adósságokat”, mielőtt újra használhatják a törvényes gömböket.

 

A Diablo Immortal játékosok, akik harmadik féltől származó oldalakon vásároltak orbokat, azt állítják, hogy a Blizzard elkezdte visszavonni őket a fiókjaikból, így „orb adósságok” maradtak rájuk.

Amint azt a PCGamesN kiszúrta, a héten jelentek meg a Redditen az orbok visszavonásáról szóló jelentések, miután a felhasználók észrevették, hogy a fiókjaik negatív orb egyenleget mutatnak.

Ez azt jelenti, hogy ahhoz, hogy a játékosok további legális gömböket vásárolhassanak, először is ki kell egyenlíteniük a fennálló tartozásukat.

Bár a harmadik féltől származó eladókon keresztül történő gömbvásárlás ellenkezik a játék szolgáltatási feltételeivel, néhány játékos mégis ezt választja, mert olcsóbb, mint a játék hivatalos rendszerét használni.

Néhány felhasználó azt állította, hogy azok a fiókok, amelyek egy bizonyos idő után nem fizetik vissza az orbtartozásukat, véglegesen letiltásra kerülnek, mások pedig azt állítják, hogy ahelyett, hogy tartozást kapnának, azonnal kitiltják őket.

A Diablo Immortalban az orbokat 60 dollárért 0,99 dolláros, 315 dollárért 4,99 dolláros, 630 dollárért 9,99 dolláros, 1950 dollárért 24,99 dolláros, 3450 dollárért 49,99 dolláros és 7200 dollárért 99,99 dolláros csomagokban lehet megvásárolni. Összehasonlításképpen, a harmadik féltől származó oldalak 30 és 50 dollár közötti áron kínálnak 7200 gömböt.

Nem világos, hogy ezek a harmadik fél oldalak egyáltalán hogyan szerzik be a gömböket, mivel hivatalosan csak a játékon belüli boltból szerezhetők be. Sem a játék csatajegye, sem a napi jutalmak nem biztosítják a valutát.

A Blizzard július végén azt állította, hogy a Diablo Immortalt több mint 30 milliószor telepítették a június 2-i mobil és PC-s megjelenése óta.

A Sensor Tower piackutató cég adatai szerint a Diablo Immortal mobilos verziója nyolc hét alatt több mint 100 millió dollárt termelt.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu