[SOP] Tekken 8: ütős trailerrel jelentkezett be a harci játékok új trónkövetelője! [VIDEO]

A Bandai Namco meglepetést okoz egyik legsikeresebb sagájának visszatérésével: jön a Tekken 8 PC-re, PS5-re és Xbox Series-re.

 

 

A Tekken visszatért! A PlayStation első State of Play bejelentése a Tokyo Game Show-n a Bandai Namco és a legendás harcjáték-verekedősorozatához kapcsolódott. A Tekken 8 valósággá vált, és egy rövid játékmenet-trailerrel mutatták be, amelyben Kazuya Mishima és Jim Kazama csap össze egy vihar-sújtotta arénában.

A történet Kazuya és Kazama harca körül forog.

„A trailerben ezt a minőségi szintet láthatjátok az újonnan létrehozott játszható karaktermodellekben, amelyek teljesen különböznek a Tekken 7-ben szereplőktől, és az olyan apró részletekben, mint a karakterek bőrén végigfutó esőcseppek” – mondta a sorozat atyja, Katsuhiro Harada a PlayStation Blogon közzétett üzenetében. „Ezek nem csak a trailerhez készített képek, hanem valós idejű reprodukciói annak, ami a játék képernyőjén történik.”

 

 

 

 

A Bandai Namco szerint a trailer közvetlenül a PS5-ről vett játékmenet: „Más szóval az összes karaktermodell, háttér és effekt ugyanaz, mint amit a játékban találsz” – tette hozzá Harada, aki megerősítette a 60fps-t. Harada dicsérte a környezetek minőségét is, ahol mindenféle katasztrófák történnek, ezzel is fokozva a harc drámaiságát. „Ezek mind olyan festői effektek, amelyeket a játékban is használni fognak a csaták során. Természetesen keményen dolgozunk azon, hogy még tovább javítsuk a minőséget” – magyarázta Harada.

Ez a részlet megfelel a Tekken 8 sztorimódjának, amely – ahogy azt az elődje is előrevetítette – Kazuya és Kazama, apa és fia harca körül fog forogni. „Ami a trailerben látható jelenet jelentőségét és a fő történet szempontjából való fontosságát illeti… Szeretnénk, ha a játék megjelenésekor magatok derítenétek ki.”

A megjelenési dátum azonban továbbra is rejtély marad.

Arra számíthatunk, hogy a Tekken 8 valamikor 2023-ban jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series-re.

Forrás: PlayStation.Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu