Ne számítsunk idén a Company of Heroes 3-ra!

A Relic Entertainment és a SEGA lemondott az eddigi november 17-ei megjelenési dátumról.

 

A halasztást egy közlemény formájában tudatta velünk a fejlesztő és a kiadó a Twitteren. Ezt magyarra lefordítva közöljük: „Ahogy közeledtünk a Company of Heroes 3 eddig kitűzött november 17-i megjelenési dátumához, csapatunk úgy döntött, hogy a játék nem felel meg sem a játékosok, sem a saját magunk magas elvárásainnak. Még mindig vannak hibák, amiket el kell tüntetni, pixeleket kell csiszolni, a játékmenetet módosítani kell, és a visszajelzésekkel is foglalkozni kell.

Ennek eredményeképp úgy döntöttünk, hogy a megjelenési dátumot 2023. február 23-ra tesszük át. Bár tudjuk, hogy sokan már alig várjátok, hogy a kezetekbe vehessétek a játékot, úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb döntés a Company of Heroes 3, a játékosok és a stúdiónk számára. Ez biztosítja a keményen dolgozó csapatunknak és partnereinknek a szükséges időt ahhoz, hogy a Company of Heroes 3-at jobb általános állapotban szállítsák le. Hihetetlenül büszkék vagyunk arra az elkötelezettségre, amelyet közösségünk a CoH-fejlesztés során tanúsított. Visszajelzéseitek kritikusak voltak a fejlesztés ezen utolsó szakaszában, és a következő években is a csapatunk motorjaként fognak szolgálni. Köszönjük a támogatást és a türelmet,” írta a Relic és a SEGA.

A valós idejű stratégia műfajú franchise első része még 2006 szeptemberében jelent meg PC-re (majd 2020 februárjában iPad-átirat is jött a Feral Interactive jóvoltából), de a siker ellenére a második részre elég sokat kellett várni, ugyanis a Company of Heroes 2 2013 júniusában érkezett meg PC-re, majd 2015 augusztusában követte az OS X és a Linux port. Szóval ez a sorozat nem éppen olyan gyakori, hogy mondjuk 3-4 évente érkezik belőle új rész, hanem minimum 7 év telt el eddig két epizód között.

Szóval a halasztás miatt a Company of Heroes 3 is csatlakozott a 2023-ra átcsúszott játékokhoz a február 23-ai PC-s (Steam) megjelenésével, és ahogy haladunk az év vége felé, ezt egyre többször fogjuk hallani.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu