A Marvel Harrison Fordot szerződteti a néhai William Hurt helyére az MCU-ban

MOZI HÍREK – 80 éves kora után egy újabb ikonikus szerepben láthatjuk viszont Harrison Fordot, aki nemrég búcsúzott Indiana Jones-tól.

 

A Marvel Cinematic Universe nem szenvedett hiányt sztárokban, mióta Robert Downey Jr. 2008-ban a Vasemberrel segített beindítani a franchise-t, és ezt követően gyakorlatilag minden filmcsillagnak a nap alatt megnyitotta az ajtót, hogy be akarjon szállni az akcióba. Majdnem 15 évvel később Kevin Feige talán a legnagyobb puccsot hajtotta végre, mióta a Marvel vezetője lett.

Az idei San Diego-i Comic-Con óta tudjuk, hogy a „Thunderbolts” film hivatalosan is lezárja az ötödik fázist, megerősítve a korábbi híreket, miszerint a képregényes team-up extravaganza aktív fejlesztés alatt áll a stúdiónál. A csapat hagyományos képregénybeli ábrázolásai alapján a rajongók nyugodtan számítottak arra, hogy olyan karakterekből álló névsorra számíthatnak, mint Florence Pugh Yelena Belovája, Wyatt Russell amerikai ügynöke, Olga Kurylenko Taskmasterje, Hannah John-Kamen Ghostja és még sokan mások. Sokan azt is feltételezték, hogy Thaddeus „Thunderbolt” Ross is jelentős szerepet kap a filmben. Sajnos William Hurt színész korai halála keresztbe tett ezeknek a terveknek, de a Marvel nem hagyott ki semmit.

Függetlenül tudjuk megerősíteni, hogy a The Hot Mic With John Rocha és Jeff Sneider élő adásában bejelentett hír valóban igaz. Thaddeus Ross szerepét – igen, jól olvassátok – Harrison Forddal fogják újraszerepeltetni.

Thaddeus Ross szerepét Harrison Ford vállalta el

 

Vannak nagy franchise castingok, és vannak nagy franchise castingok. Harrison Ford csatlakozása az MCU-hoz minden bizonnyal az utóbbihoz tartozik, és szép tollat tesz Kevin Feige kalapjába, mivel a „Star Wars”, „Indiana Jones” és „Blade Runner” sztárja mostantól szuperhősökkel is kiegészítheti legendás önéletrajzát. Nyilvánvaló, hogy egy Ford korú férfitól nem sok valódi akciót várnak el (bár, ugyebár, befejezte a következő „Indiana Jones” folytatásának forgatását), de a forrásanyagban Thaddeus Ross hasonló szerepet játszott a Thunderbolts antihős csapatában, mint a DC Amanda Waller az Öngyilkos osztagban.

Bár feltételezhetnénk, hogy Ford a „Thunderbolts” filmben is fontos szerepet kap, Sneider értesülései szerint a karakter a közelgő „Amerika Kapitány” című filmben debütál majd: Új világrend” című filmben.

Persze az embernek megáll az esze a gondolattól, hogy Ford olyan motion capture-felszerelést ölt magára, amilyet Mark Ruffalo és most Tatiana Maslany is használt, hogy életre keltsék Hulk karakterüket. Elvégre Ross a Marvel Comics lapjain „Vörös Hulk” lesz. Akárhogy is alakul Ford konkrét szerepe, és bármennyire is fájdalmasan fog hiányozni William Hurt jelenléte, kíváncsian várjuk, hogyan alakul a dolog.

A „Thunderbolts” rendezője Jake Schreier („Robot & Frank”, „Papírvárosok”) lesz, és a tervek szerint 2024. július 26-án kerül a mozikba.

Forrás: Slashfilm

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu