A Marvel’s Midnight Suns új játékmenet-trailerében Nico Minoru mechanikáját láthatjuk [VIDEO]

A Blade múlt heti gameplay leleplezése után a fejlesztő Firaxis Games újabb teaser trailert dobott le a Marvel’s Midnight Suns című készülő stratégiai játékról, melyben Nico Minoru látható akcióban egy csapat ellenséggel szemben.

 

A Nico Minoru bemutatkozó trailere rövid betekintést nyújt a Staff of One-ból eredő képességeibe, egy halálos fegyverbe, amely lehetővé teszi számára, hogy felszabadítsa a benne rejlő erőt. Ez lehetővé teszi azt is, hogy Nico a mágikus erejét számtalan módon juttassa kifejezésre.

Ahogy a trailerben is látható, Nico Minoru valószínűleg sokoldalú, mágián és varázslatokon alapuló képességekkel fog rendelkezni, amelyek minden egyes ellenséget sebzéssel sújtanak egy területen. Annak ellenére, hogy a Firaxis nem sokat árult el Nico Minoru képességeiről, feltételezhető, hogy a Blade és a The Hunter játékokkal ellentétben ő a leghatékonyabb a nagy ellenségcsoportok ellen lesz.

A Marvel’s Midnight Suns egyik homályos karaktere, Nico Minoru valószínűleg egyedi játékmenetet kínál majd, köszönhetően a Staff of One fegyverének, amely kaotikus mágiát tartalmaz, így kiszámíthatatlanná teszi az ellenségei számára. Nico képes repülni és irányítani az erejét, amint a jellegzetes fegyvere feltöltődik energiával. Továbbá az a tény, hogy Nico Minoru a sötét mágiában jeleskedik, azt sugallja, hogy a képességei között gyógyító hatások is lesznek a csapattársak számára.

Ami a történeti hátterét illeti, Nico Minoru azóta része a Marvel Moziverzumnak, hogy 2003-ban a Runawaysben debütált. Sötét varázslók lánya, aki a mágia meghajlítására az Egy pálcáját használja. Megszokta, hogy mágikus energiát varázsoljon szülei segítségével, akik a gonosztevő szervezet, a The Pride tagjai voltak. Miután elszökött a szüleitől, Nico új életet épített fel magának, megtanulta, hogyan kell irányítani az erejét, hogy ne ártson egy szövetségesének.

A Marvel’s Midnight Suns további hírei között szerepel, hogy a készítők már kiadtak egy-egy gameplay trailert az egyes hősnőkről, így a Vadászról, Magikról, Penge-ről és Amerika Kapitányról. A játszható karakterek listáján a rajongók által kedvelt Pókember és Rozsomák is szerepel.

A Marvel’s Midnight Suns december 2-án jelenik meg Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Nintendo Switch-re és PC-re a Steamen keresztül.

Forrás: DualShockers

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu