Vajon ölthet-e másik formát is Szauron A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi 2. évadjában? – erről is beszélt a Szauront megformáló színész

MOZI HÍREK – Az 1. évad fináléját követően Szauron színésze, Charlie Vickers arról beszél, hogy mi lesz a következő lépés a gonosz karakter számára A Gyűrűk Ura: A gyűrűk ura: A hatalom gyűrűi 2. évadában és azon túl.

 

FIGYELEM: Jelentős spoilerek következnek itt A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi 1. évadának fináléjával kapcsolatban.

2022 lett az az év, amikor J.R.R. Tolkien A Gyűrűk Ura-univerzuma ismét a képernyőre került, csak ezúttal tévésorozat formájában az Amazon Prime-on. A második korszakban játszódó A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi 1. évada a franchise kezdeti időszakát tárta fel, elsősorban Galadriel szemszögéből.

Az egyik nagy ígéret A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi 1. évadában a sorozat fő antagonistájaként szolgáló Szauron nagyúr leleplezése volt. Az évad során a fantasy-sorozat elejtett néhány utalást arra, hogy melyik karakter valójában Szauron. A Gyűrűk ura című filmben: A gyűrűk gyűrűi 8. epizódjában, az „Alloyed” című epizódban az Amazon Prime drámája megerősítette, hogy a Vickers által alakított Halbrand az ikonikus rosszfiú, mivel egész idő alatt átverte Galadrielt.

Bár Szauron megmenekült, az utazás még csak most kezdődött, mivel a rémuralma folytatódik A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi 2. évadában. A Screen Rantnak adott exkluzív interjúban Vickers arról beszélgetett, hogy milyen következményei lesznek annak, hogy Halbrand valójában Szauron, és hogy mik a következő lépések a mestertervében. A 29 éves sztár szerint A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi 2. évada Szauron „bűnbánati szakaszát” fogja felfedezni, függetlenül attól, hogy ez valódi-e vagy sem. Bár a showrunnerek még nem árulták el a teljes részleteket Vickersnek, izgatottan várja, hogyan fog A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi 2. évadában Szauron esetleg új formát ölthet, és a következőket osztotta meg:

„Mindenképpen. Tudjuk, hogy Szauron különböző alakokat ölt ebben a korszakban. Erre csak annyit tudok mondani, hogy talán. Talán meg fogjuk csinálni ezeket a dolgokat. De hihetetlenül izgatott vagyok, hogy felfedezzük, hogyan csinálja ezeket a dolgokat, amikről tudjuk, hogy csinálja. Egy rakás gyűrűt kell elkészítenie, és eljut Númenorba, és ő szervezi meg Númenor bukását. Aztán fel kell vennie egy másik alakot, és el kell mennie harcolni az Utolsó Szövetség csatájában. A csata a Második Korszak végén.”

[De] a showrunnereknek van egy nagyon konkrét tervük, és nem ismerem a terveiket, hogy hogyan fog kibontakozni, de imádtam őt játszani ebben a bűnbánati szakaszban. Hogy a bűnbánat őszinte-e vagy sem, az értelmezésre vár. De szerintem nagyon király lesz, hogy most már valahogy ott van. És olyan, mintha visszatértem volna. Hosszú ideje húzódoztam. Nagyon lassan tértem vissza. És most, hála Galadrielnek, visszatértem. És izgatottan várom, hogy játszhassam.”

 

Mire számíthatunk Szaurontól A hatalom gyűrűi 2. évadában?

 

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi 1. évadának fináléja meglehetősen kétértelmű volt, amikor Szauron utolsó képét láthattuk. Az utolsó pár másodpercben Szauron visszatér Mordorba, és most már annak királyaként uralkodik, azzal a nagyobb céllal, hogy egész Középfölde felett uralkodjon. Az egyik elvárás Szaurontól, hogy a többi karakter még mindig Halbrand árulását dolgozzák fel, ezért kovácsolták a három elf hatalom gyűrűjét. Vickers karakterének kilépésével az árnyékból A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi 2. évadában minden bizonnyal látni fogjuk, hogy a főgonosz elkezdi bővíteni erőit, tudván, hogy Galadriel eljön Szauronért.

Míg A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi 2. évadának forgatása nemrég kezdődött, valószínűleg még jó ideig eltart, amíg a kreatív csapat és az Amazon Prime konkrétumokat árul el Szauron történetéről. Mivel azonban a kreatív csapat már feltérképezte az Amazon tévésorozatának 5 évados tervét, legalábbis már megvannak a dolgok Szauron teljes ívét illetően, ahogy a sorozatban haladnak előre. Mivel ez az első alkalom, hogy egy élőszereplős Gyűrűk ura sorozat mélyrehatóan bemutatja Szauront, érdekes lesz látni, hogy milyen messzire mennek el a gonosz ellenséggel. Remélhetőleg a várakozás ellenére A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi 2. évadának megjelenésére várhatóan hosszú lesz, inkább előbb, mint utóbb több részlet derül ki Szauron következő fejezetéről.

Forrás: Screenrant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu