Az akolitus című Star Wars-tévésorozatban egy ismert a Mátrix sztár fog játszani

MOZI HÍREK – A Disney bejelentette, hogy megkezdődött a következő Star Wars élőszereplős tévésorozat, a The Acolyte forgatása, és a cég a szereplőket is megerősítette.Most pedig az is kiderült, hogy Carrie-Anne Moss is csatlakozott az új Star Wars-sorozathoz, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett és mások mellett.

 

Ahogy azt már korábban bejelentették, Amandla Stenberg (The Hate U Give) és Lee Jung-jae (Squid Game) lesz a sorozat főszereplője Carrie-Anne Moss (The Matrix), Manny Jacinto (The Good Place), Dafne Keen (Logan), Jodie Turner-Smith (Queen & Slim), Rebecca Henderson (Inventing Anna), Charlie Barnett (Russian Doll) és Dean-Charles Chapman (Game of Thrones) mellett.

A The Acolyte a leírás szerint egy „rejtélyes thriller”, amely a Nagy Köztársaság korszakának utolsó napjaiban játszódik. A nézők egy „árnyékos titkok és feltörekvő sötét oldali erők” világát láthatják majd.

„Egy egykori padawan újra összeáll jedi mesterével, hogy egy bűncselekmény-sorozat után nyomozzanak, de az erők, amelyekkel szembekerülnek, sokkal baljósabbak, mint amire valaha is számítottak” – olvasható a sorozat leírásában.

A The Acolyte showrunnerje és executive producere Leslye Headland, a Netflix Russian Doll showrunnerje és társalkotója. Amint elkészül, a The Acolyte a Disney+-on is látható lesz.

Nem ez az egyetlen készülő új élőszereplős Star Wars tévésorozat: Jon Watts, a Pókember rendezője egy új sorozatot készít, amely a hírek szerint a Jedi visszatér eseményei után játszódik.

A Disney jelenlegi nagy új Star Wars tévésorozata az Andor, amelynek három epizódja van hátra az első évadból. Ha többet szeretnél megtudni, nézd meg a GameSpot Andor kritikáját az első négy epizódról.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu