War Robots: Frontiers: nem MechWarrior, de ahhoz hasonló [VIDEO]

A My.Games és a Pixonic játéka ugyanis külső nézetes, többjátékos lövöldözős játék, de azért mégis mechekkel történik mindez.

 

A játék először PC-n bukkan fel, és itt is korai hozzáférésben, és utána jön csak a teljes megjelenés ott, továbbá a négy Sony és Microsoft konzolon (a Nintendo Switch itt is kimarad) jövőre. A PC-s korai hozzáféréshez a Pioneer Pack előrendelésére lesz szükség. A War Robots: Frontiers teljesen az alapoktól kezdve modern PC-re és konzolokra készült az Unreal Engine 5-tel, hogy intenzív, taktikai összecsapásokat biztosítson masszív, erősen testre szabható mechákkal. A játék 200 évvel az eredeti War Robots után játszódik. A játékosok a Wild 10 nevű világok rendszerében fognak harcolni.

A meccsek teljesen elpusztítható környezetben, távoli bolygókon, intenzív 6v6 küzdelmekben fognak kibontakozni. A csaták során a harci gépek nagy teljesítményű fegyvereinek hatalmas vasdühe pusztítást végez a környezetben, miközben a játékosok a célokért küzdenek. A pilótáknak okosan kell majd használniuk a korlátozott számú, testre szabható mechákat a csaták során. Rajtuk áll, hogy egy gyors, közelharci robotot vetnek be, amely a lopakodásra és a közeli tűzerőre támaszkodik, vagy távolról, nehézágyúkkal és rakétákkal vetnek be pusztító erejű lövedékeket. A különösen sikeres pilóták a meccs során az Alphát, egy hatalmas halálgépet is bevethetnek: elsöprő tűzerőjével és taktikai képességeivel bármilyen összecsapás menetét megfordíthatja.

A War Robots: Frontiers korai hozzáférése november 24-én indul a Steamen. A Pioneer Pack nem csak a játékhoz való hozzáférést, hanem a játékhoz szükséges tárgyakat is tartalmazza. Ezek a pakkok játék weboldalán keresztül is elérhetőek lesznek, nem csak a Valve digitális boltjában találjuk majd meg őket.

A War Robots: Frontiers tehát két hét múlva a Steamen korai hozzáférésben (Early Access) elérhető lesz, de a november 24-ei dátummal szemben még csak annyit tudni, hogy a teljes rajt valamikor 2023-ban várható PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu