Willem Dafoe látványosan megőrül az Inside friss előzetesében! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Habár Willem Dafoe próbálja túlélni az elszigeteltséget az Inside frissen megjelent trailerében, a helyzete nem könnyű.

 

 

Willem Dafoe csapdában találja magát egy balul sikerült rablás után. Erről árulkodik a hamarosan megjelenő Inside című pszichológiai thriller frissen kiadott trailere. A Focus Features jóvoltából megjelenő mozi nagyon is Dafoe show-ja, aki elszigetelten és az őrületbe kergetve találja magát. Ez az a fajta helyzet, amit a legendás színész mindig élvezettel ábrázol. Az Inside új trailerét a cikk végén találod.

Ahogy a felvételeken is láthatod, az Inside Nemo történetét meséli el, aki egy New York-i penthouse-ban rekedt, miután műkincsrablási kísérlete nem a tervek szerint alakul.

A bezárt, felbecsülhetetlen értékű műkincseken kívül semmi mással nem rendelkező embernek minden ravaszságát és találékonyságát be kell vetnie a túléléshez.

A trailer mellett több poszter is megjelent az Inside-hoz, amely néhány olyan tárgyat mutat be, amelyek kétségtelenül kísérteni fogják Dafoe-t, miközben egyedül próbál túlélni. Köztük egy galambot, amely minden bizonnyal a legjobb barátja és egyetlen társasága lesz. A plakátok csodálatosak a maguk minimalizmusában. Még azt is tudatják velünk, hogy az ábrázolt képek valójában nem Willem Dafoe-ról készültek.

Az Inside Vasilis Katsupis játékfilmes rendezői debütálása, akinek eddig csak a 2016-os My Friend Larry Gus című dokumentumfilm rendezésében volt szerepe. A forgatókönyvét Ben Hopkins írta.

Giorgos Karnavas, Marcos Kantis és Dries Phlypo az Inside producerei. Jim Stark, Vasilis Katsupis, Konstantinos Kontovrakis, Charles E. Breitkreuz, Martin Lehwald, Jean-Claude, Van Rijckeghem és Stephen Kelliher executive producerek.

Az Inside a tervek szerint 2023. március 10-én kerül a mozikba az Egyesült Államokban, a Focus Features forgalmazásában.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu