Ed Boon kitálalt: íme minden, amit a Mortal Kombat és Injustice játékok jövőjéről elpletykált!

A NetherRealm Studios kreatív igazgatója, Ed Boon nemrég tartott egy AMA-t a Twitteren, ahol minden szóba került a Mortal Kombat 12 karaktereitől az Injustice 3-ig.

 

 

Ed Boon megnyílt a Twitteren: vette a fáradtságot, hogy válaszoljon a rajongók kérdéseire. A NetherRealm következő játéka állítólag vagy a Mortal Kombat 12 vagy az Injustice 3 lesz, Ha az előbbi, akkor Boon jó hírekkel szolgál a horrorrajongóknak, akik ijesztőbb karakterekben reménykednek a franchise-ban.

Egy rajongó a Twitteren megkérdezte Boon-t, hogy lesznek-e még horrorisztikus vendégszereplők a Mortal Kombat jövőbeli részeiben.

A kérdésre határozott igennel válaszolt, utalva arra, hogy a rajongók mindenképpen számíthatnak több horror karakterre. Annak ellenére, hogy nemrég bejelentették, hogy a Mortal Kombat: Onslaught mobil RPG fejlesztés alatt áll, a rajongók inkább abban reménykednek, hogy Boon a mainline címek következő iterációjára utal. Bár az még a levegőben lóg, hogy a rajongóknak meddig kell várniuk a következő címre. Hiszen a pletykák szerint az Injustice 3 is szóba jöhet a NetherRealm legközelebbi játékaként.

 

 

 

 

Feltűnhet néhány hanyagolt Mortal Kombat-arc?

 

A Mortal Kombat 12-ben visszatérhetnek a Mortal Kombat 3D-s korszakának kedvelt karakterei. Habár a Mortal Kombat 12-t hivatalosan még nem jelentették be, úgy tűnik, Ed Boon már most felkészíti a rajongókat arra, hogy mi vár rájuk az ikonikus verekedős játék folytatásában.

Egy rajongó kérdésére válaszolva, miszerint a modern Mortal Kombat játékokban nincsenek 3D-s éra karakterei, Boon azt állítja, hogy a Mortal Kombat 12 „hamarosan kijavítja” a problémát.

Boon szívesen ugratja a rajongókat a Twitteren a NetherRealm Studios lehetséges címeivel kapcsolatban. Ám a készítő legutóbbi célzásai erősen a Mortal Kombat 12 mellett szólnak. Ha Boon tweetjei igazak, akkor a Mortal Kombat 12 a megjelenéskor több 3D-s karaktert is tartalmazni fog. Boon válaszára a rajongók máris elkezdték várni az olyan karakterek visszatérését, mint Ashrah és Havik.

 

Ed Boon szívesen visszahozna egy bizonyos Injustice-karaktert…

 

Ed Boon utalt arra, hogy Raven visszatérhet a játszható játékosok közé az Injustice 3-ban, miután az Injustice 2-ből hiányzott.

Raven először a 2013-as Injustice-sorozatban tűnt fel, az Injustice: Gods Among Usban, ahol a NetherRealm DC Comics verekedős játékának egyik játszható karaktere volt.

 

 

 

 

A játék „elsődleges” univerzumában az Igazság Ligája oldalán harcolt, míg a párhuzamos Földön Raven elfogadta apja, Trigon hatalmát és befolyását, és Superman rezsimjének tagjaként szolgált. Raven nem szerepelt az Injustice 2-ben, csak Starfire záró jelenetében tűnt fel, miután befejezte a játék arcade módját.

Boon foglalkozott Raven lehetséges visszatérésével az Injustice 3-ban a rögtönzött „kérdezz tőlem bármit” során. Egy MissSikandra nevű Twitter-felhasználó azt kérdezte, hogy a játékosok számíthatnak-e Raven visszatérésére az Injustice 3-ban. Boon erre azt válaszolta, hogy igen, ha „mondhat róla bármit”. Ez nem erősíti meg egyértelműen Raven szerepeltetését, vagy azt, hogy a NetherRealm egyáltalán dolgozik rajta.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu