[TGA 2022] A Final Fantasy XVI hivatalos megjelenési dátumot és előzetest kapott! [VIDEO]

A Final Fantasy XVI megjelenési dátumának leleplezésével, valamint egy epikus új trailerrel zárult az idei The Game Awards.

 

 

A Final Fantasy XVI az ígéreteknek megfelelően ott volt a The Game Awards-on. Ám azoknak, akik miatta kapcsoltak a műsorra, várniuk kellett. A show zárásaként az Év játéka díjon kívül a Final Fantasy-sorozat következő játékának új trailere következett. Kiderült, mikor érkezik, sőt, a komor hangulatból is ízelítőt kaptunk. Ugyanis az előzetes egy brutálisnak tűnő gyilkossággal indul.

Ami a Final Fantasy XVI megjelenési dátumát illeti, megerősítették, hogy 2023. június 22. lesz, tartva magát a Square Enix által ígért nyári ablakhoz.

A játék epikus léptékét tovább mutatta a trailer, bemutatva Joshua-t, egy chocobo vérétől mocskos ifjú herceget, akit a kezdéskor a főhős, Clive védelmez.

A hit, hogy a Final Fantasy XVI-ból többet mutatnak majd a The Game Awards-on, beleértve a megjelenési dátum megerősítését is, november végén kezdett kialakulni, amikor a régóta futó sorozat következő játékát Brazíliában minősítették. Ha egy játékot valahol besorolnak, az általában azt jelenti, hogy nagy hírek közelednek. Ezt követte annak megerősítése, hogy a játék helyet kap az eseményen bemutatott több cím között, majd egy vers, amely a megjelenési dátumra utalt.

Nemrég a Square Enix megerősítette, hogy bár játékmenetben csak őt mutatták meg, nem Clive lesz a Final Fantasy XVI egyetlen játszható karaktere.

Az elkövetkező 12 hónap a Final Fantasy-rajongók számára igencsak fontos lesz.

Alig egy hét múlva megjelenik a Crisis Core Reunion, amely néhány napja vegyes kritikákat kapott. Ez folytatja majd a Final Fantasy 7 Rebirth felépítését. Úgy tűik, az nagyjából egy év múlva jelenik meg. A Remake eseményeit követően a Rebirth egy háromrészes saga második részeként jelent meg. Év elején leplezték le hivatalosan adtak nevet neki. Azt is megerősítették, hogy a harmadik és egyben utolsó rész címe is R betűvel kezdődik majd…

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu