Ed Boon elárulta, kit látna legszívesebben vendégharcosként a következő Mortal Kombatban!

Ed Boon, a Mortal Kombat játékok rendezője és alkotója elárulta, hogy melyik vendégharcost látná a legszívesebben a következő epizódban.

 

 

A Mortal Kombat alkotója és a NetherRealm Studios vezetője, Ed Boon elárulta, hogy melyik vendégharcost látná a legszívesebben a sorozat egyik jövőbeli játékában. A Mortal Kombat 11 2019-ben jelent meg, és bár sokan a mai napig játszanak vele, mások már nagyon várják a régóta futó franchise új részének megjelenését. A NetherRealm valami titokzatos új projekten dolgozik, és bár lehet, hogy valami másról van szó, a pletykák szerint a stúdió következő játéka nem más, mint a Mortal Kombat 12.

Ed Boon korábban a Twitteren szűkítette le a NetherRealm következő játékát két lehetőségre: Mortal Kombat 12 vagy Injustice 3.

Ahogy azt a Comic Book kiszúrta, Ed Boon nemrég válaszolt egy rajongónak a Twitteren. Az illető arról kérdezte őt, hogy milyen vendégharcost álmodik egy Mortal Kombat játékhoz. Boon szerint álmai Mortal Kombat vendégharcosa Ryu, a Capcom Street Fighter verekedős játéksorozatának főszereplője lenne.

Ryu minden idők egyik legikonikusabb videójáték-karaktere. Talán nem túlzás, hogy ő az egyik legfelismerhetőbb verekedős játék-figura. A Mortal Kombat és a Street Fighter talán minden idők két legnagyobb verekedős játék-franchise-a. Logikus, hogy Boon egy új Mortal Kombat-játékban Ryut olyanokkal szeretné megmérkőzni, mint Scorpion. A Street Fighter franchise a múltban már találkozott más verekedős játéksorozatokkal. Ám még így is nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy Ryu valaha is felbukkanjon egy Mortal Kombat játékban.

Ha Ryu szerepelne egy Mortal Kombat-játékban, az azt jelentené, hogy vállalná, hogy felkoncolják, ízekre szedjék és grafikailag brutális módon döngöljék a földbe.

A Street Fighter játékok nem zárkóznak el az erőszak elől. Azonban sokkal stilizáltabb módon közelítik meg azt. Nem tűnik valószínűnek, hogy a Capcom hajlandó lenne kölcsönadni Ryut a Mortal Kombathoz. Ugyanis a túlzó grafikai erőszak potenciálisan árthatna a Street Fighter márka imázsának.

A Capcom nem ellenzi, hogy Ryu más videójátékokban is megjelenjen. Valójában Ryu a Super Smash Bros. karakterlistáján is szerepel. Ennek ellenére a rajongók még ne várják lélegzet-visszafojtva, hogy Ryu megjelenjen a Mortal Kombatban.

Forrás: Comic Book

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu