Redfall: egyre erősödik a májusi megjelenés esélye

Az Arkane Austin (Dishonored, Prey 2017) játéka többszöri halasztás után lassan tényleg meg fog jelenni.

 

A stúdió játéka hivatalosan egy halasztáson már átesett (és néhány napja arról írtunk, hogy a Microsofton belül még egy késleltetést megejtett), ugyanis a Redfall eredetileg 2022 nyarán jelent volna meg, ám a Microsoft úgy döntött, hogy 2023 első felére átteszi. Ugyanígy tett a redmondi techóriás a Bethesda Game Studios hatalmas dobásának ígérkező Starfieldjével, ami Todd Howard új IP-je lesz hosszú idő után először. De úgy tűnik, hogy tényleg kijelölték a Microsoftnál, hogy az alapból kooperatívnak tervezett Redfall mikor is jelenik meg.

A Windows Central alátámasztotta az általunk már említett május elejére tervezett megjelenést, és a site még hozzátette, hogy a Redfall bizonyos verziói akár egy héttel korábbi hozzáférést is biztosíthat (így akár már április végétől is játszhatunk). Ilyet a Microsoft korábban már csinált a jelenleg a Fable-n dolgozó Playground Games Forza Horizon 5 Premium Editionjével…

A Redfall egy nyílt világú, belső nézetes lövöldözős játék lesz, amiben akár négyen is együtt játszhatunk. Harvey Smith, a játék rendezője szerint ettől függetlenül ugyanolyan klasszikus immerzív szimulátor marad mint például a Dishonored volt, ha egyedül játszanánk. A négy karakter amúgy Devinder Crousley, Layla Ellison, Remi De La Rosa, illetve Jacob Boyer. Crousley kriptozoológus és feltaláló, aki saját fegyvereivel akarja bizonyítani tudását; Ellison egy biomedikus mérnökhallgató, aki egy kutatócégnél gyakornokként azt tapasztalta, hogy valami balul sült el, és telekinetikus képességekre tett szert; De La Rosa harci mérnök, aki a frontvonalon küzdött mindig is, és van egy robot kisegítője, Bribón is, míg Boyer mesterlövészből lett szerződéses, és a fura események miatt egy vámpírszeme és egy, hozzá mindig közel levő spektrális hollója is lett.

A Redfall tehát május elején jöhet Xbox Seriesre és PC-re. A megjelenés napjától kezdve az Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatáson keresztül is elérhetjük majd.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu