A The Witcher Geralt színésze elárulta, hogy Yennefert vagy Triss-t szereti-e inkább

A The Witcher Geralt szinkronszínésze megosztja gondolatait arról a megválaszolhatatlan kérdésről, hogy Yennefert vagy Triss-t válassza-e.

 

A The Witcher-franchise Geraltjának szinkronszínésze kifejtette véleményét arról, hogy Yennefert vagy Triss-t kell-e választani. Ritkán van olyan ellentmondásos döntés egy videojátékban, mint a romantikus partnerek közötti választás, és a The Witcher 3 Yennefer és Triss közötti választás különösen kirívó példa erre. Ezek olyan karakterek, akiket a The Witcher játékosok már megismertek a három játékon keresztül, nem is beszélve a könyvekről. Mégis, akárcsak Geralt szinkronszínésze, a választás túlságosan is könnyű egyesek számára.

A romantika a kezdetektől fogva része a The Witcher-franchise-nak. A The Witcher első két játékában Geraltnak még csak választási lehetősége sincs. Minden játék során többször is választhat, hiszen aligha monogám. A The Witcher 3-ban azonban a romantika némi véglegességgel keretbe van foglalva. A játékos kénytelen választani az egyiket vagy egyiket sem. Ha Triss vagy Yennefer mellett döntesz, az az adott románcra jellemző befejezéshez vezet. Ha mindkét nővel próbálsz románcot kötni, az egyikükkel sem ér véget. Így Geralt kalandjai ellenére a Triss és Yennefer közötti döntés a sorozat egyik legfontosabb döntésének számít.

Valószínűleg kevesen értik meg annyira ennek a döntésnek a fontosságát, mint Geralt angol szinkronszínésze, Doug Cockle. Ő 2007 óta Geralt szinkronszínésze, aki a három fő sorozatkiadványban, valamint a DLC-kben, az A Night to Remember mozifilmben és még a Gwent spin-off játékban is megszólaltatta őt. Ismeri Triss és Yennefer történetét, és Geralt kapcsolatát mindkettővel. Így amikor Cockle az Xbox Onnak adott interjújában azt mondja, hogy Triss-t részesíti előnyben, az jelent valamit.

@xboxon

We asked Geralt who he actually prefers: Yennefer or Triss.. 🤔 #xbox #witcher3 #gamingontiktok #gamingnews #geralt #yennefer #triss

♬ original sound – Xbox On

Az interjúban Cockle-t megkérdezik, hogy ő inkább Yen-rajongó-e, amire Cockle a szerepéből kiragadva azt mondja: „Én személy szerint? Nem. Mindkettőjüket szeretem, mindketten csodálatos nők”. Ezután elmagyarázza, hogy ha ő lenne a játékban Doug Cockle és nem Geralt, akkor „valószínűleg Triss felé vonzódna”.

Sok értelme van annak, hogy Cockle Triss-t választaná. Elvégre Triss mindhárom The Witcher-játékban kiemelkedő szerepet kap és románcot is lehet vele kötni. Yennefer viszont hiányzik a The Witcherből, és csak flashbackekben tűnik fel a The Witcher 2-ben. Yennefer hihetetlenül jó karakter a The Witcher 3-ban, de nincs olyan jó viszonyban Trissszel, mint azokkal, akik játszottak a The Witcherrel és a The Witcher 2-vel. Cockle-nak feltételezhetően sokkal közelebbi kapcsolata lenne Trisshez.

Attól, hogy Cockle azt mondja, Triss jelenti számára a legtöbbet, mint a The Witcher-sorozat romantikus karaktere, még nem lesz több vagy kevesebb, mint egy határozott választás. A The Witcher könyvekben például Triss alig több, mint mellékszereplő, míg Yennefer úgy van megírva, mint Geralt egyetlen igazi párja. Minden The Witcher-rajongónak megvan a saját tapasztalata az egyes nőkkel kapcsolatban, és csak saját maga dönthet így.

A The Witcher 3 már elérhető PC-n, PS4-en, PS5-ön, Switch-en, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu