Egy God of War-rajongó lenyűgöző mézeskalács-verziót készített Kratos kunyhójából

Egy kreatív God of War-rajongó bámulatos és részletes mézeskalácsházként elkészítette Kratos és Atreus kunyhójának kiemelkedő és részletes rekonstrukcióját.

Egy lelkes God of War-rajongó újraalkotta Kratos és Atreus híres faházát mézeskalács házikó formájában. A God of War franchise rajongói igen kreatívnak és találékonynak bizonyultak a sorozathoz kapcsolódó alkotásaikban és tisztelgéseikben. A God of Warban rengeteg vizuálisan lenyűgöző karakter és helyszín van, amelyek a rajongókat ilyen lenyűgöző műalkotások létrehozására inspirálják.

A 2018-as God of Warban a Santa Monica Studio a görög Pantheon legyőzése után Kratost kivitte szülőföldjéről, Görögországból, és az északi világba hozta, ahol ezúttal egy kisfiú és egy elhunyt feleség egészíti ki a családját. Ezután a God of War: Ragnarok és a hozzá tartozó kiváló szinkronhangok a játék lendületes és erőteljes folytatásaként lép a színre, és teszi teljessé az északi sagát, valamint Kratos és Atreus kapcsolatát is.

A redditor Morello elkészítette Kratos és Atreus Midgardban lévő rönkházának mézeskalács házikó-változatát, kiegészítve tároló napellenzővel, ajtóval, rétegelt tetővel és még az északi rúnákkal is a bejárat körül. Morello még porcukrot is szórt a házikóra, hogy szimulálja a God of War: Ragnarökben a birodalmakra hulló Fimbulwintert. A kunyhó részletgazdagsága, különösen a bejárat köré vésett északi rúnák olyan nagyszerűek, hogy a kép olyan, mintha a játékban szereplő valódi kunyhó 3 dimenziós vetülete lenne.

További képek az eredeti posztban láthatók:

A God of War-rajongók igen kreatívak, és az évek során különböző médiumokon keresztül egészen kiemelkedő műalkotásokat hoztak létre. Egy másik God of War rajongó fából készítette a Blades of Chaos pengéket, még mintákat és hasonlókat is égetett a fába, hogy autentikus megjelenést adjon nekik. A rajongók annyira szeretik a játékokat, hogy nem tehetnek mást, mint hogy kreativitásukat és tehetségüket próbára teszik azzal, hogy a lehető legjobban utánozzák a játékok eszközeit.

Morello posztja Kratos kunyhójának mézeskalácsházas változatáról csak egy a sok ilyen csodás alkotás közül, amelyeket a God of War-sorozat ihletett. A poszthoz fűzött kommentelők valóban azt javasolják, hogy Morello vegyen ki néhány falatot a tetőből, hogy egy kicsit hitelesebb és pontosabb legyen a játékhoz képest. Ezzel természetesen a tetőn lévő lyukakra utalnak, amelyek Kratosnak a God of War nyitó pillanataiban Baldur elleni hatalmas harca során keletkeztek.

Ahogy a God of War: Ragnarok lassan két hónapos életciklusához érkezik, egyre több játékos ugrik be Midgardba és a többi birodalomba, ami azt jelenti, hogy még több ilyen fantáziadús alkotás fog felkerülni az internetre. Amint a fejlesztők úgy döntenek, hogy Kratost egy másik birodalomba viszik, még több kreatív tartalom lesz, ami alkotásra, feltalálásra és építkezésre inspirálja majd a rajongókat.

A God of War: Ragnarok már elérhető PS4-re és PS5-re.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu