Ubisoft Plus: jöhetnek itt is az előfizetési szintek?! Egy felmérésben utalt erre a cég!

Egy felmérésből potenciálisan kiderül, hogy a Ubisoft azt tervezi, hogy a Ubisoft Plus játékelőfizetési szolgáltatását több szintre bővíti.

 

Egy felmérésből kiderülhetett, hogy a Ubisoft fontolgatja az előfizetési szolgáltatásának több új réteggel való bővítését. Az előfizetéses szolgáltatások egyre népszerűbbek a nagy videojáték-kiadók és platformok körében, például a Sony PlayStation Plus, az Xbox Game Pass és az EA Play. A Ubisoft Plus viszonylag egyszerű ezekhez a többi szolgáltatáshoz képest, de mivel a Ubisoft jövője egy erős 2023-as év, talán a kiadó is érdekelt a monetizációs erőfeszítések növelésében.

A korábbi néven Uplay Plus először 2019-ben indult el, mint előfizetéses játékszolgáltatás, amely havi díj ellenében hozzáférést biztosít a Ubisoft játékkönyvtárához. Ez magában foglalja a Ubisoft számos legújabb játékához való egynapos hozzáférést. A szolgáltatás kezdetben csak PC-s szolgáltatás volt, de azóta PlayStation és Xbox konzolokra is megjelent. A szolgáltatás általában 14,99 dollárba kerül havonta, de az első hónapban mindössze 1 dolláros kedvezményt kínál.

A PC-s GOG áruház által kiadott új felmérés arra utalhat, hogy a Ubisoft rövidesen bővíteni kívánja a szolgáltatást. A GOG felmérése egy konkrét, érdekes kérdést tartalmaz. Arra kérdez rá, hogy a megkérdezett személy milyen előfizetéses szolgáltatásokra van előfizetve. Csakhogy ahelyett, hogy csak az Ubisoft Plus lenne válaszlehetőség, meglepő módon három opció is szerepel. A Ubisoft Plus Gold, a Ubisoft Plus Ultimate és a Ubisoft Plus Deluxe is szerepel a választható lehetséges előfizetések között.

Aki nem ismeri a ezt a szolgáltatást, az előfizetésnek nincsenek választható szintjei. A legközelebb a PlayStation Plus Extra vagy Premium előfizetéssel elérhető Ubisoft Plus Classics könyvtár áll hozzá. A Gold, Ultimate és Deluxe jelenleg nem létezik, illetve még nem jelentették be nyilvánosan.

Vagy a GOG tud valamit, amit a videojátékosok még nem, vagy ez egy nagyon furcsa felvétel a felmérésében. Tekintettel arra, hogy ez egy felmérés, ami azt jelenti, hogy valószínűleg nem ellenőrizték alaposan, így aligha megbízható bármilyen bizonyossággal. Mégis, nincs egyértelmű magyarázat arra, hogy miért szerepel a Plus Gold, Ultimate és Deluxe, hacsak nem áll a dolog mögött több, mint ami látszik.

A legmeggyőzőbb szempont, ami miatt a helyzet többnek tűnik, mint egy hiba, az az, hogy sok más szolgáltatás már most is többszintű előfizetést kínál. Az Xbox Game Passnak van Ultimate, az EA Playnek Pro, a PlayStation Plusnak pedig három szintje van: Essential, Extra és Premium. A különböző szintek létrehozása, amelyek felosztják a szolgáltatás előnyeit, és többet kérnek az új játékokhoz való hozzáférésért, olyasmi lenne, amit a játékosok elvárhatnának a Ubisofttól. Hogy ez igaz-e, az még kiderül.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu