[UF 2022] A Ubisoft+ október 10-ig ingyenesen elérhető PC-n és a Samsung Gaming Hubon keresztül egyaránt

A Ubisoft Forward rendezvényen jelentették be, hogy egy hónapon keresztül, többféleképpen is ingyen elérhető a szinte összes Ubisoft címet tartalmazó platform.

 

Sok digitális áruház, amit az interneten láthatsz, legyen szó játékról vagy másról, általában prémium tagsági csomagokkal rendelkezik, mint például az Amazon Prime, a PlayStation Plus és az EA Play. Az egyik ilyen eset a Ubisoft+, amelyet a Ubisoft Connecten keresztül működtetnek, és ma egy különleges ajánlatot kínálnak bizonyos felhasználók számára.

Itt jön képbe a Samsung Gaming Hub. A Samsung Gaming Hub egy szolgáltatás, amely bizonyos új Samsung TV-ken érhető el, és az Ubisoft Connect mellett más játékszolgáltatásokat is kínál, például az Xbox Game Pass-t. Mindenesetre a Ubisoft egy hónapos Ubisoft+ előfizetést kínál ingyenesen az Amazon Luna és a Google Stadia segítségével, mindkettő a Samsung Gaming Hubon keresztül érhető el.

Mindkét felhőszolgáltatás havonta hozzáférést biztosít a Ubisoft nagy címtárához, köztük olyan játékokhoz, mint az Assassin’s Creed: Valhalla, a Far Cry 6, a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege és a WatchDogs Legion. Bár, ha a Ubisoft weboldalára lépsz, akkor megtudhatod, hogy az ingyenes hónap az alap PC-s felhasználók számára is elérhető.

A benne szereplő címek némelyikének frissített változata is elérhető lesz az előfizetés keretében, mint például a már említett WatchDogs Legion Ultimate Edition vagy az Assassin’s Creed Valhalla Complete Edition. A játékosok a vállalat weboldalán vagy az asztali számítógépeken a Ubisoft Connect alkalmazáson keresztül iratkozhatnak fel. Az ingyenes hónap kiváltása után 30 napig hozzáférhetnek a Ubisoft által elérhető teljes könyvtárhoz. Ezt követően havonta 14,99 dollárt kell fizetni a szolgáltatás fenntartásáért.

Ha már van játékod a szolgáltatással, és az előfizetésed lejár, ne aggódj; továbbra is hozzáférhetsz minden olyan játékhoz vagy DLC-hez, amelyet az előfizetés előtt birtokoltál. Más címek és DLC-k azonban elvesznek, hacsak nem vásárolod meg a megfelelő, szükséges tartalmat. Ha többet szeretnél megtudni és kiváltani az ingyenes egy hónapos Ubisoft+ előfizetésedet, akkor ezt a weboldalukon teheted meg. Ez az ajánlat 2022. október 10-ig lesz elérhető. Ezt követően a szolgáltatás megújul.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu