Neil Druckmann elmagyarázta, miért fontos Ellie anyjának szerepe az HBO The Last of Us-sorozatában [VIDEO]

MOZI HÍREK – „Ez volt az egyik olyan történet, ami közel állt a szívemhez, és nagyon örülök, hogy életben maradhat” – fejtegette Neil Druckmann.

 

 

A Naughty Dog társelnöke, Neil Druckmann elárulta, hogyan jött az ötlet, hogy Ellie édesanyját is beletegyék az HBO The Last of Us adaptációjába.

Ahogy egyre közelebb kerülünk az HBO The Last of Us című sorozatához, egyre több részlet lát napvilágot arról, hogy az adaptáció hogyan ragaszkodik a forrásanyaghoz és mennyiben különbözik attól. Az egyik legérdekesebb módja ennek az, hogy megmutatják Ellie édesanyját. (Akit ráadásul az az Ashley Johnson alakít, aki a játékokban Ellie hangját adja!) Karakterére a játékban mindig csak jegyzetekben és más karakterek által utaltak. Neil Druckmann, a Naughty Dog munkatársa egy nemrég adott interjúban részletezte, hogyan döntöttek Anna szerepeltetése mellett.

A Rotten Tomatoesnak adott interjúban Druckmann arról beszélt, hogy a történetet másképp lehet megközelíteni a tévésorozat és a játék között, megjegyezve, hogy a sorozatban meghagyhatják Joel és Ellie perspektíváját úgy, hogy közben jobban kibontakoztassák a többi karaktert, és erősítsék a főduóval való interakciójukat.

Druckmann ezután azt is elárulja, hogy a The Last of Us megjelenése után írt koncepciók bekerültek az HBO-s változatba. Hozzátéve, hogy Ellie édesanyja is ezek közé tartozik.

Druckmann elmondta: „Vannak más történetek is, amelyek a játék megjelenése óta íródtak különböző projektekhez, amelyek valamilyen okból kifolyólag nem valósultak meg, és amikor Craiggel elkezdtünk beszélgetni a történetről és annak lebontásáról, megemlítettem neki néhányat ezek közül, és ő tágra nyílt szemmel, mint egy rajongó, és azt mondta: >>Ó, Istenem, ezeket a képernyőre kell tennünk, be kell vinnünk a sorozatba<<.”

Druckmann folytatta, és elárulta, hogy Anna szerepe az egyik olyan konkrét ötlet, ami így valósulhatott meg. „A most megjelent trailerben láthattátok, hogy Ashley Johnson játssza Ellie anyukáját, és ez volt az egyik olyan történet, ami közel állt a szívemhez, és nagyon örülök, hogy életre kelhet.”

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu