PlayStation Plus Extra/Premium: rövid lista, rögtön két hibával is!

A Sony januári frissítése harmatgyenge a PlayStation Plus Extra/Premium szinten, és a rövid listában nem egy, hanem kapásból kettő hibát is elkövetett a cég. Ehhez már teljesítmény kell!

 

Először is felsoroljuk az eredeti listájukat a PlayStation Plus Extra előfizetőinek: Back 4 Blood (PlayStation 5, PlayStation 4), Dragon Ball FighterZ (PlayStation 4), Devil May Cry V: Special Edition (PlayStation 5, továbbá az alapjáték PlayStation 4-re), Life is Strange: Before the Storm (PlayStation 4), Life is Strange (PlayStation 4), Sayonara Wild Hearts (PlayStation 4), Jett: The Far Shore (PlayStation 5, PlayStation 4), Just Cause 4: Reloaded (PlayStation 5, PlayStation 4), Omno (PlayStation 4), Erica (PlayStation 4). A PlayStation Plus Premium-tagok ezen felül még három játékot érhetnek el: Syphon Filter 3 (PS1), Star Wars Demolition (PS1), Hot Shots Golf/Everybody’s Golf 2 (PS1). Ennyi. Ebben egyetlen PS3-as, PS2-es és PSP-s cím sincs.

De nem véletlenül emeltük ki, hogy az eredeti listát soroltuk fel. Nos, ebben a listában kettő hiba is van. Ha csak egy lenne, azt mondanánk, hogy rendben van, mindenki hibázik, de kapásból kétszer bakizni már szomorú, pláne ha egy ilyen rövid listán történik. Az első hiba a Just Cause 4: Reloaded esetében van. Nem lesz hozzá kurrens-gen frissítés, így abból a játékból csak a PlayStation 4-es verzió létezik. A másik hiba ennél súlyosabb. Nem egy verziót tüntettek fel rosszul, hanem a Sony konkrétan egy olyan játékot is a listára tett, ami NEM lesz január 17-étől elérhető. A Sony-nak a blogposztot is frissítenie kellett: a Sayonara Wild Hearts (PlayStation 4) tévesen lett feltüntetve, és az nem lesz a kínálat része!

Tehát összesen 12 játék, ebből 3 PS1-es. Ez nagyon kevés. Joggal kell megkérdezni: mi értelme is van akkor a PlayStation Plus Premiumnak? A Syphon Filter 3-at már vártuk, hogy csatlakozzon a listához a kiértékelése után, de ez kevés.

Forrás: PSU, PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu