A The Last of Us Tessjének, Anna Torv színésznőnek nem ez az első PlayStation játékos és filmes főszerepe!

MOZI HÍREK – Anna Torv egyszer már szerepelt egy igazi legendának számító PlayStation 3 exkluzív játékban, sőt, még annak a filmes adaptációjában is ő játszotta a főszerepet.

 

Anna Torv talán „elhappolta” a The Last of Us sorozatában Tess főszerepét Annie Werschingtől (aki többek között a 24 című sorozatban, egy női FBI ügynök főszerepében is megmutatta, hogy mennyire profi a hasonló élőfilmes szerepek terén, tehát elvileg számíthattunk volna Werschingre az HBO-sorozatban is), de koránt sem ismeretlen Anna Torv számára a PlayStation női játékhősök szerepe.

Egészen konkrétan a Heavenly Sword című, még mai szemmel nézve is rendkívül látványos PS3-as játékról van szó, amely 2007-ben jelent meg. A távol keleties hangulatú fantasy történet lebilincselő és jól megírt, a szereplők erős szinkronhangjaival, élükön Anna Torvval a női legendás harcművész és főszereplő Nariko szerepében, a többek között Gollamról is ismert Andy Serkis pedig a főgonosz volt. A játék harcrendszere gördülékeny és kielégítő, de időnként ismétlődőnek tűnhet. Összességében a Heavenly Sword egy emlékezetes élmény volt, amelyet az akciójátékok rajongóinak még ma is érdemes végigjátszaniuk, ha esetleg egy PS3 közelébe jutnak. (Sajnos PlayStation Premium formájában sincs meg PS5a

Készült a Heavenly Swordből egy 2014-es animációs filmadaptáció is, amely egy szintén vizuálisan lenyűgöző film, amely hű marad a játék szellemiségéhez, miközben saját, egyedi elemekkel egészíti ki azt. Anna Torv újra eljátszotta a főszerepét, és erőteljes alakítást nyújt. Az akciójelenetek jól koreografáltak és izgalmasak, de a film tempója néha lassúnak tűnik. Összességében a játék rajongói élvezhetik az adaptációt, de a szélesebb, nem gamer közönségnek nem biztos, hogy tetszeni fog.

A játék és az animációs film trailereit lent láthatjátok.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu