Phil Spencer, az Xbox vezetője dicséri a The Last of Us TV-sorozatot

MOZI HÍREK – Phil Spencer, az Xbox vezetője rengeteg pozitívumot mondott a The Last of Us HBO-s adaptációjáról, és „fantasztikus” sorozatnak nevezte.

 

Egy friss interjúban Phil Spencer, az Xbox vezetője, Phil Spencer dicsérte az HBO nemrégiben készült tévésorozat-adaptációját a Naughty Dog The Last of Us-járól, dicsérve mind a tévés stábot, mind az eredeti játék csapatát. A zombiktól hemzsegő Amerikában élő Joelt és Ellie-t követő, történetközpontú kalandjáték 2013-as debütálása óta a játék története és karakterrajza általános elismerést váltott ki. A játékból egy hatalmas sikerű franchise született, amelynek folytatása, képregényei és több törölt filmes projektje is van. Most, hogy nemrég debütált az HBO Max című sorozat, Phil Spencer csak pozitívan nyilatkozott a sorozatról.

Az HBO nemrég debütált The Last of Us-sorozatát a rajongók és a kritikusok egyaránt pozitívan fogadták. Az első kritikák dicsérték a sorozat két főszereplőjének alakítását, sokak szerint Pedro Pascal és Bella Ramsey természetes kémiát mutatnak Joel és Ellie szerepében. A sorozat első két epizódjának premierje után a sorozat a közösségi médiában trendi lett, sőt, a Twitteren még a jelenleg is zajló NFL rájátszást is megelőzte. Most az Xbox főnöke, Phil Spencer adta meg a saját pecsétjét a Naughty Dog által inspirált sorozatra.

Az IGN-nek adott friss interjújában Spencer a Last of Us HBO-sorozat debütálásáról beszélt, és „fantasztikus” sorozatnak nevezte. Az Xbox-főnök elismerően nyilatkozott arról a munkáról, amely az általa „fantasztikus játéknak” nevezett adaptáció elkészítésébe került, és elismerően szólt a Naughty Dog saját munkájáról, amellyel a játéksorozatot felépítette. Spencer Neil Druckmannhoz is volt kedves szava, úgy érezte, hogy az eredeti játék írójának és kreatív igazgatójának részvétele hozzájárult a sorozat felemelkedéséhez.

Spencer dicsérő szavai a The Last of Us HBO-adaptációjáról azt követően hangzottak el, hogy a Microsoft nemrég látta egyik saját zászlóshajóját a tévés közönség számára adaptálva. A régóta várt Halo-sorozat tavaly debütált a Paramount Pluson, és vegyes fogadtatásban részesült: az akciójeleneteket és a szereplőket dicsérték, míg a sorozat írói munkáját kritizálták. A Halo társalkotója, Marcus Lehto különösen kritikusan nyilatkozott a Halo Paramount-sorozatról, mivel úgy érezte, hogy az eltávolodott „az általa készített Halótól”.

A The Last of Us máris hatalmas sikert aratott, annak ellenére, hogy még csak két epizóddal kezdődött az első évad. Az HBO elárulta, hogy a sorozat második epizódja a premierhez képest megugrott a nézettségben, ami az HBO eredeti drámájának legnagyobb nézőszám-növekedését szolgálta. A Warner Media később megerősítette, hogy a népszerű sorozat folytatódik, és hivatalosan is zöld utat adott a The Last of Us második évadának. A The Last of Us az első évad hátralévő részében és a második évadban is folytatni szeretné a start sikerét.

A The Last of Us hétfőként hajnali háromkor kerül adásba az HBO-n, a sorozat teljes első évadjának kritikáját itt olvashatjátok.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu