State of Play nemsokára, nagy PlayStation-műsor az E3 előtt?

A Sony állítólag egy új stúdiót is felvásárolt, de erről hivatalosan nem hallottunk…

 

Jeff Grubbnak annyi műsora van, hogy nehéz megjegyezni mindet, és most a Game Mess Decides legújabb részében beszélt arról a VentureBeatnek író Grubb, hogy az Xbox and Bethesda Developer Direct és a Nintendo Direct után a Sony is igyekszik egy közvetítéssel felkelteni a figyelmet, hiszen a konzolpiac három résztvevőjéből kettő felfedte kártyáit, és a Sony legkésőbb márciusban egy kisebb műsorral, május vége felé, vagy júniusban pedig nagyobb közvetítésre lehet érdemes felkészülni:

„Hamarosan lesz egy [PlayStation] State of Play. Most még több játékot fognak bejelenteni! Ne tápláljatok túl nagy reményeket, mert a jelek szerint ez egy elég visszafogott State of Play lesz, de hamarosan [megtartja a Sony], mondjuk úgy egy hónap múlva, vagy talán egy kicsit hamarabb. Kihangsúlyozom, hogy kicsit visszafogottabb lesz, mert úgy tűnik, hogy többet tartogatnak egy tényleges PlayStation Showcase-re, ami valószínűleg az E3 előtt lesz. Úgy tűnik, hogy a Sony nagyon gyorsan újratölti és újraindítja a marketingkampányait. Ez olyan lesz, mint egy kettős ütés,” mondja Grubb. Azért érdemes elgondolkodni ezen, mert a Marvel’s Spider-Man 2-n és a külsős címeken (pl. Final Fantasy XVI) kívül nem sokat láttunk tőlük mostanság…

Említsük meg a titokban megejthetett új felvásárlást is, azaz még egy csapattal bővülhetett a PlayStation Studios, ugyanis Londonban egy senior párbeszédtervezői állás nyitott, és a jellemzés gyanús: olyasvalakit keresnek, aki „nagy AAA-projekteken dolgozna partnereinkkel együtt olyan stúdióknál, mint a Naughty Dog, Santa Monica Studio, Guerrilla Games, Firesprite, Ballistic Moon, London Studios, Housemarque, Media Molecule, Insomniac Games, Sucker Punch Productions és még sok más!” Hoppá, egy kakukktojás a listán.

Az összes stúdió a Sony-é, kivéve a Ballistic Moont! A stúdió alapítói között olyanok vannak, akik korábban a Supermassive Gamesnél az Until Dawnon dolgoztak, és róluk korábban azt hallottuk egy másik álláshordetésből, hogy egy narratíván alapuló játékon (kódneve Bates) dolgoznak PlayStation 5-re. Csak nem titokban bővített a cég, hogy ne legyen akkora hírverés mint a Microsoft és az Activision Blizzard körül? (Rájuk ma még vissza fogunk térni.)

Forrás: WCCFTech, PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu