A galaxis őrzői Vol.3 trailer az epikus kaland utolsó fejezetét mutatja be [VIDEO]

MOZI HÍREK – A legújabb trailer A galaxis őrzői Vol.3 -hoz ízelítőt nyújt a szeretett Marvel-franchise utolsó fejezetéből. A film érzelmes utazást ígér, tele akcióval, humorral és szívfájdalommal, ahogy az Őrzők szembenéznek végső küldetésükkel.

 

A Galaxis őrzői Vol.3 legújabb előzetese egy komor utazást sejtet a Marvel-hősök számára, akik utolsó küldetésükre indulnak. A közelgő film biztosan érzelmes utazás lesz a szuperhősök eklektikus csoportjának rajongói számára. A sorozat harmadik része a várva várt Adam Warlock érkezését mutatja be, és akció, nevetés és könnyfakasztó pillanatok keverékét kínálja majd a stáblista előtt. A trailer bepillantást enged abba, hogy mire számíthatunk a nyári kasszasikerben.

A főszereplő Dave Bautista a film érzelmi hatásáról tájékoztatta a rajongókat, hiszen alig várja, hogy Drax története véget érjen. Így nyilatkozott: „Ez egy érzelmes, sötét, mély és inspiráló utazás. Hiszem, hogy ez lesz az eddigi legjobb Őrzők-film, sok más franchise-zal ellentétben itt a csúcson távozunk, nem felhígulva, hanem a legjobb formánkban.”

A galaxis őrzői Vol.3 James Gunn utolsó projektje a Marvel Studiosnál, legalábbis egyelőre. Gunn azonban gondoskodott arról, hogy a filmben minden benne legyen, ami miatt az Őrzők-filmeket annyira szeretik, és biztos benne, hogy a franchise egy nagy durranással fog távozni. Azt mondta: „A 3. részben megvan a korábbi filmek mókássága és furcsasága, de mély érzelmi területre is elmerül. Ez a történet az Őrzők csoportjának a végét jelenti, ezért sok érzelem volt a forgatáson. A színészek, különösen Chris Pratt, igazán kitettek magukért, hogy a legjobb alakításukat nyújtsák. Nagy nyomás nehezedett rám, hogy biztosítsam, hogy jól fejezzük be ezt a történetet. A legtöbb harmadik film a franchise-ból nem jó, de én biztosítani akartam, hogy a végkifejlet jó legyen.”

A galaxis őrzői Vol. 3. 2023. május 5-én kerül a mozikba, és biztos, hogy a franchise rajongói számára egy igazi vad utazás lesz.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu