Hurrá, itt a Valentin-nap: ingyenes játékok a Far Cry 6-tól a Leisure Suit Larry-szériáig mindenütt!

Oké, tudjuk, hogy tegnap volt, de így szerezheted meg a Valentin-nap alkalmából a Leisure Suit Larry kalandjátékokat a Steamen, illetve a Far Cry 6-ot az Ubisofttól.

 

 

A Valentin-nap talán a leginkább megosztó, kirekesztő „ünnep”: egyesek remekül szórakoznak a párjukkal, míg másokat csak még inkább emlékeztet rá, hogy mennyire egyedül vannak. Azonban idén legalább a játékforgalmazók megkönyörültek szegény, magányos gamereken: hét klasszikus Larry-kalandjátékot tettek ingyenessé. Ezzel egyidőben az Ubisoft is előrukkolt azzal, hogy ingyen játszhatóvá teszi a Far Cry 6-ot.

A Fanatical weboldal 100%-os kedvezményt adott a Leisure Suit Larry – Retro Bundle játékcsomagra, amely általában 27,13 euróba kerül, de most a Steamen is beszerezheted.

Ha a termék oldalára lépünk, láthatjuk, hogy milyen játékokat kapunk ingyen, összesen 7-et. A hozzájuk szükséges követelmények azonban túl egyszerűek.

Az egyetlen procedúra, amit meg kell tennünk, hogy létrehozunk egy fiókot a Fanaticalon. Ez mindössze néhány másodpercet vesz igénybe, így nem kell megijedni, ha személyes vagy fizetési adatokat kérnek, mert nem fognak. Figyelmeztetnünk kell azonban, hogy ez a promóció csak korlátozott ideig tart. A cikk írásakor még több mint 6 nap áll rendelkezésedre, hogy ezt a csomagot igénybe vedd.

 

Az ingyenes játékok:

  • Leisure Suit Larry 1 – In the Land of the Lounge Lizards
  • Leisure Suit Larry 2 – Looking For Love (In Several Wrong Places)
  • Leisure Suit Larry 3 – Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals
  • Leisure Suit Larry 5 – Passionate Patti Does a Little Undercover Work
  • Leisure Suit Larry 6 – Shape Up Or Slip Out
  • Leisure Suit Larry 7 – Love for Sail
  • Leisure Suit Larry – Magna Cum Laude Uncut and Uncensored

 

Egyéb ingyenes játékok, amelyekre igényt tarthatsz

 

Az Epic Games általában minden héten hoz nekünk egy-két ingyenes címet a PC-felhasználók számára, amelyeket szabadidejükben élvezhetnek. Az e heti a Recipe for Disaster, de a Steamen is van egy fesztiválnyi demó, amihez még hozzáférhetsz. Nem feledkezhetünk meg az olyan szolgáltatások előfizetőinek szóló új ingyenes játékokról sem, mint a PS Plus Essential, Xbox Live Gold, Prime Gaming stb.

 

Far Cry 6: mészárlás a szerelmesek ünnepén

 

Az Ubisoft megerősítette, hogy a Far Cry 6 ezen a héten néhány napig ingyenesen játszható lesz, így a játékosok kipróbálhatják a játékot, mielőtt esetleg megvásárolnák, amíg a jelenlegi akció tart. A Far Cry 6 ünneplése része a videojátékok Valentin-napi ünneplésének, hiszen más játékok, például a Pokemon Scarlet and Violet, a Final Fantasy XIV és a World of Warcraft is tartanak egyedi eseményeket.

A Far Cry Twitter-fiókja a mai nap folyamán megerősítette, hogy a Far Cry 6 korlátozott ideig ingyenesen kipróbálható lesz, és az FPS a változások kiegészítéseként akciós lesz.

Az Ubisoft megerősítette, hogy a Far Cry 6 kooperatív játékmódja elérhető lesz az ingyenes próbaidőszak alatt. A játékosok által a játék első néhány órájában elért előrehaladás a teljes játék feloldásakor is folytatódik. A Far Cry 6 ezen ingyenes verziója február 16-tól február 20-ig lesz elérhető. Abban is különbözik a normál esetben elérhető próbaverziótól, hogy nem korlátozódik csak a játék első szigetére. Így a kooperatív és a szólójátékosok számára is felszabadulnak a dolgok.

A Far Cry 6 ideiglenes ármentes példányaival egy időben az Ubisoft csökkentette a Far Cry 6 minden más termékének árát is azok számára, akik a kipróbálás eredményeként úgy döntenek, hogy a játék nekik való. A játék összes kiadása, beleértve a pontatlanul Game of the Year névre keresztelt kiadást is, akár 70%-os kedvezményben részesül a kooperatív fókuszú esemény végéig. A Far Cry 6 Game of the Year frissítése és a hozzá tartozó szezonbérlet is 50%-os kedvezményben részesül. Ugyanígy a decemberben megjelent bővítmény, a Lost Between Worlds is.

A bejelentés mellé egy látványos klipet is megosztottak, amely a Far Cry 6 történetének különböző részeit emeli ki, amelyekhez a játékosok teljes hozzáférést kapnak, ami segíthet a franchise néhány rendszeres rajongójának bevonzásában.

A Far Cry 6 platformtól függően több mint 60 GB tárhelyet igényel. Így a letöltés több percig is eltarthat. Ez megrövidítheti a négy napot, amit a játékosok az Ubisoft FPS-ének kipróbálására kapnak.

Forrás: Fanatical, Ubisoft

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu