Nem is drága ez a Diablo IV szobrocska; csak annyiba fáj, mint egy gamer PC…

A Diablo IV karakter Inarius impozáns szobra már előrendelhető a Blizzard boltjában.

 

 

A Blizzard egy olyan terméket kínál a boltjában, ami igazán pazar választásnak tűnik: Inarius szobrát, akinek örökös küzdelme Lilith démonnal a Diablo IV egyik központi cselekménypontja.

Inarius eléggé fontos szerepet játszik a Diablo mély történetében: kulcsszerepe volt Sanctuary létrehozásában, de a Bűnháborút lezáró fegyverszünet feltételei szerint fogolyként átadták Mefisztónak.

Ennek ellenére valójában soha nem jelent meg Diablo-játékban, bár a Diablo III-ban megtalálhatók a naplói. A Diablo IV megjelenési dátumát jelző trailerben azonban ő kerül a középpontba, és egyértelműen van némi köze Lilithhez.

Ha tetszik és szeretnéd hazavinni, egy szolid középkategóriás játék-PC áráért hamarosan a tiéd is lehet! Igazán praktikus darab: felállíthatod a nappalidban, a hálószobádban, vagy bárhol máshol, ahol úgy érzed, hogy egy kis isteni védelemre lenne szükséged.

 

 

diablo iv

diablo iv

 

 

A szobor 66 cm magas és közel 8,7 kg. 80%-ban polirezinből és 20%-ban PVC-ből készült, Brian Fay és Laurent Pierlot szobrászok készítették, és Lewis Villamar festette kézzel, aki egyszerre szabadúszó művész és vezető tesztelemző a Blizzardnál.

Ez az árcédula azért tényleg borsos: 1100 dollár/1100 font/1100 euró, ami majdnem kétszer annyiba kerül, mint az alig valamivel kisebb Lilith-szobor, amit a Blizzard 2019-ben dobott piacra.

Inarius hatalmas, elképesztően drága szobra már előrendelhető. A Blizzard nem mondta, hogy mikorra várható a kiszállításuk, vagy hogy hány darabot lehet majd megvásárolni. Feltételezhető, hogy limitált mennyiséget gyártanak. Maga a játék június 6-án érkezik.

Forrás: Blizzard

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu