Elkaszálhatta a True Blood rebootot az HBO Max?!

MOZI HÍREK – Az HBO Max vezetője, Casey Bloys legfrissebb bejelentése után úgy tűnik, a True Blood reboot főszereplői nem sok vért szívhatnak majd…

 

 

A True Blood rajongói már nagyon várták a híreket a sorozat tervezett rebootjáról. A projektet először 2020-ban jelentették be. Úgy tűnik azonban, hogy az elmúlt három év alatt nem született életképes forgatókönyv a sorozathoz. Így aztán a vámpírdráma újjáélesztése belátható időre eldőlt. Az HBO és az HBO Max tartalomszolgáltató vezérigazgatója, Casey Bloys a Variety-nek nyilatkozva beszélt a műsorok jövőjéről, és úgy tűnik, hogy ez az egyik olyan felélesztés, ami egyhamar nem fog megtörténni.

Még tavaly februárban Bloys ígéretes frissítést adott a pletykált rebootról, megjegyezve, hogy bár „nem akarja azt a benyomást kelteni, hogy bármi közel áll ahhoz, hogy [zöld utat kapjon]”, a projektnek „több verziója” is versenyben volt.

Legutóbbi frissítésében, bár nem mondja, hogy a projekt soha nem fog megvalósulni, Bloys azt mondta, hogy jelenleg „nincs a pakliban”, mivel „semmi sem volt, ami úgy érezte, hogy odáig eljutott”.

A True Blood csak egy azon sorozatok közül, amelyekről azt pletykálták, hogy a Six Feet Underrel együtt visszatérnek az HBO-ra. Azonban úgy tűnik, hogy a sok más változás mellett, amelyek az utóbbi időben az HBO-n és az HBO Maxon landoltak, jelenleg más prioritások vannak érvényben.

A legnagyobb változások a DC franchise körül történtek. Számos sorozatot és filmet töröltek a gyártás különböző szakaszaiban. Miközben a rajongók még mindig nem tették teljesen túl magukat a Snyderverse összeomlásán, az elmúlt hat hónap további traumát jelentett a Batgirl selejtezése. Azután ott van a Henry Cavill-lel közös további Superman-projektek elvesztése és a DCU jövőjének teljes átalakítása. Bár ez a jövő most már formálódni látszik, hiszen az új DCU-projektek első sorát már aktívan tárgyalják és fejlesztik, még hosszú út áll előttünk, mire a DCU „stabil hajónak” nevezhető.

Ami az HBO többi produkcióját illeti, ott van például a Sárkányok háza, amely a második évad felé tart, és amelynek 2024-es bemutatóját tartják szem előtt, és még mindig számos Trónok harca spin-off sorozaton dolgoznak aktívan a háttérben.

Az utóbbi időben a figyelem középpontjába kerültek az új sorozatok: a The Last of Us, amely második évadot kap, és a sokat kritizált animációs sorozat, a Velma, amely annak ellenére, hogy az IMDb-n minden idők egyik legalacsonyabb kritikai pontszámát kapta, a pletykák szerint még mindig készülhet második évadra.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu