Közeleg az új State of Play; harmadában egy játékkal foglalkoznak!

Valóban igaz volt tehát az a pletyka, hogy hamarosan új State of Play közvetítéssel készül a Sony, igaz, erre nem márciusban kerít időt a cég, hanem annál hamarabb lesz lehetőségünk leülni a képernyő elé.

 

Vagy nem, ugyanis megint kissé buta időben fogja a közvetítést megtartani a Sony a YouTube-on és a Twitch-en. A PlayStation Blogon olvasható bejelentés szerint február 22-én, magyar idő szerint este tíz órakor kezdődik a műsor, ami 45 percig tart. Új ízelítőt fogunk kapni néhány várt játékból, amit a Sony külsős partnerei fejlesztenek (azaz third-party, külsős kiadókról van szó, így például a Final Fantasy XVI-ot ide lehet venni, vagy akár a Capcomtól a Resident Evil 4 Remake-et, esetleg a Street Fighter 6-ot, hiszen mindkettő PlayStation 5-re és PlayStation 4-re egyaránt ki fog jönni hamarosan).

A PlayStation VR2-t sem fogja ignorálni a cég, ugyanis a mai naptól kapható headsettel kapcsolatban öt, 2023 folyamán megjelenő játékba kapunk első betekintést. Aztán fél tizenegykor ki is lehet kapcsolni az adást, ugyanis a maradélk tizenöt percet egy játék fogja kitölteni, ez pedig a Rocksteadytől az élő szolgáltatásos (live service) modellű játéka, a Suicide Squad: Kill the Justice League lesz, Szerencsénkre itt még nem áll meg a történet, ugyanis egy másik oldalon még további információs morzsára lelhetünk…

A japán PlayStation Blog ugyanis még elárulta, hogy a holnap esti State of Play során tizenhat új játékról lesz szó PlayStation 5-re, PlayStation 4-re és PlayStation VR2-re. Úgyhogy lesznek bejelentések, de feltehetőleg a már ismert, de még megjelenésre váró játékok kapják az első harmind percben a nagyobb hangsúlyt. Ha a Sony meg tud cáfolni bennünket, az azért jó lenne.

Szóval lehet készülni holnap este néhány bejelentésre, és ha lesz köztük izgalmas, péntekre nagy eséllyel mindengyikről szó fog esni a hírekben. (Vagy nem és alszunk. Azért az sem árt.)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu