Sons of the Forest: ha zavart, hogy véletlenül is kannibállá válhattál a játékban, van egy jó hírünk!

Lehetséges emberi húst enni a Sons of the Forest-ben, ám a játékosok könnyen megtehetik véletlenül is. Egy új hotfix most talán rendbe teszi a dolgokat…

 

 

A kannibalizmus egy erős téma a Sons of the Forest-ben, amibe a játékosok véletlenül is belekeveredhetnek. Ám ha minden igaz, egy frissítés ezt most orvosolja.

Az Endnight nemrég megjelent erdei témájú túlélőcíme csak egy példa a sok cím közül, amelyeket a horror-rajongók már nagyon vártak.

Bár horrorjátékról van szó, a SoTF mesterséges intelligencia asszisztense, Kelvin a felelős a kiadás jelenlegi népszerűségének nagy részéért. Lehet, hogy időnként kissé bambán viselkedik, de a rajongók teljesen beleszerettek. Persze a játék korai hozzáférésű, így még mindig fejlesztés alatt áll.

A PC Gamer által kiszúrt friss hotfix szerint a Sons of the Forest játékosai már nem fognak véletlenül emberi húst fogyasztani. A javítási jegyzet szerint a frissítés számos gyorsbillentyűt finomított. Leginkább azt javították, hogy a karokat és lábakat nem fogjuk megenni, ha a gyorsbillentyűket nyomogatjuk. Eddig a játékos azt tapasztalhatta, hogy az adott „tárgyat” felfalta, amikor megpróbált egy levágott végtagot fegyverként felvenni. Egyes játékosok számára ez elfogadható, másoknak viszont kellemetlenséget jelent, hogy véletlenül megesznek valamit, amit fegyvernek akartak használni. Így ez a kis frissítés ezt is rendbe hivatott tenni.

Habár a játékban kannibál törzsek szerepelnek fő ellenségként, a Sons of the Forestben van néhány hátborzongató mutáns is.

Elég intenzív a játékost felfalni akaró gonosz ellenségek kikerülése és leküzdése. A kúszó Ikrek, a mutáns csecsemők vagy a John 2.0 néven ismert csigaszerű lény látványa csak fokozza a horrort.

Mivel a játék még csak most jelent meg, sokaknak érdemes lehet utánanézni néhány tippnek a játék indulásához. Mint sok túlélőjáték, a SotF is elég könyörtelen tud lenni. Már az is elég stresszes, ha elég élelemmel, vízzel és menedékkel kell átvészelni az éjszakát, anélkül is, hogy a kannibálok és a sokujjú mutánsok fenyegetnének.

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu