Ubisoft játékok akár 85% kedvezménnyel a Steamen!

Ha szereted az Assassin’s Creed, a Far Cry vagy a Rainbow Six sorozatokat, most érdemes lecsapnod rájuk a Steamen. A Ubisoft kiadói akciója március 9-ig tart, és rengeteg népszerű címet kínál alacsony áron.

 

A Ubisoft egyike a legnagyobb és legsikeresebb videojáték-kiadóknak a világon, amely olyan híres franchise-okat birtokol, mint az Assassin’s Creed, a Far Cry vagy a Tom Clancy’s Rainbow Six. Ezek a játékok nemcsak kritikai elismerést vívtak ki maguknak, hanem milliók szórakoztatását is biztosították az évek során.

Most pedig ezeket a játékokat megvásárolhatod akár 85% kedvezménnyel a Steamen, köszönhetően a Ubisoft kiadói akciónak. A leárazás március 3-án kezdődött és március 9-ig tart , így még van időd beszerezni azokat a címeket, amelyek eddig kimaradtak volna.

A legkiemelkedőbb ajánlatok között található az Assassin’s Creed: Valhalla , amely tavaly jelent meg és nagy sikert aratott mind kritikusoktól, mind játékosoktól. A viking kalandjáték most csak 8 250 forintba kerül (67% kedvezmény), ami egy igazi alkalmi vétel.

Ha inkább egy poszt-apokaliptikus világban szeretnél túlélni és harcolni ellenséges frakciókkal vagy mutáns állatokkal, akkor a Far Cry sorozat neked való. A legújabb rész, a Far Cry 6 októberben jött ki, és most 10 500 forintért (65% kedvezmény) szerezheted be. A játékban egy karibi szigetország diktátorával kell felvenned a harcot, miközben különféle fegyvereket és járműveket használsz.

Ha pedig inkább a taktikus csapatmunka és a versengés érdekel, akkor a Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-et ne hagyd ki. Ez az online lövölde már több mint öt éve fut, de még mindig nagyon népszerű és folyamatosan frissül új tartalmakkal. Most 2 250 forintért (75% kedvezmény) veheted meg az alapjátékot.

Ezek mellett még sok más Ubisoft játék is elérhető nagy kedvezménnyel a Steamen , így ha szeretnél valami újat kipróbálni vagy pótolni egy régebbi címet, most itt az alkalom. De siess, mert az akció március 9-én véget ér!

Forrás: PCGamesN

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu