Késni fog az Assassin’s Creed: Mirage és a The Crew Motorfest is?

A Ubisoft (ami nagyon ígérkezett, hogy ha lesz E3, ott lesznek, aztán most bejelentették, hogy mégsem…) két nagyobb játéka is halasztást kaphatott…

 

Az Assassin’s Creed: Mirage-ról szivárogtatott valaki, miközben mások nem nagyon beszéltek még róla. Ugyanez az illető szólalt ismét meg, így érdemes megfontolni, hogy miről beszél. Szerinte az Assassin’s Creed franchise következő felvonása, továbbá az Orlando „nagy valószínűséggel el lett halasztva”, illetve azt is megemlítette, hogy az Assassin’s Creed: Mirage még mindig a franchise által régóta használt engine-en (Anvil) fut, azon belül is a 2019-es verzión. Hozzátette, hogy az Avatar: Frontiers of Pandora a Snowdrop engine-t használja, míg az Orlando a The Crew Motorfest belső kódneve volt.

Az Assassin’s Creed: Mirage 2024 második negyedévében, tehát jövő tavasszal érkezhet, így az idei év fő Ubisoft-játéka az Avatar lenne. A szivárogtató szerint erről a három játékról a Ubisoft Forwardon fogunk hallani. Mivel lesz is egy az E3-as jelenlét helyett, biztosan meg fogja a francia kiadó mutatni mind a hármat. Ezt megelőzőleg ugyanez az illető azt állította, hogy az Avatar: Frontiers of Pandora előrendelései hamarosan elindulnak, és a játék kizárólag belső nézetben lesz játszható.

Az új Assassin’s Creed körül még nem tudjuk, hogy vajon tényleg 2024-ben fog csak megjelenni, nem pedig idén, mert korábban olyan pletykákról is írtunk, amik 2023-as rajtra utaltak. Amíg a francia kiadó nem böki ki, hogy pontosan mi a szituáció, addig csak találgatni tudunk, hogy mi a helyzet. Ugyanezt a gondolatot a Prince of Persia: The Sands of Time remake-re, a Splinter Cell rebootra, vagy akár a Beyond Good & Evil 2-re is applikálhatjuk, nem beszélve a Skull & Bonesról…

A Ubisoft állapota kívülről vizsgálna kifejezetten kaotikusnak hat. Még akkor is, ha ezek a pletykák nem valós információkon alapulnak, már a Prince of Persia-projekt folyamatos halasztgatása miatt is ferde szemmel nézünk a kiadóra.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu