Egy Fallout 4 rajongó megalkotta a játékban szereplő társasjátékot a valóságban

Egy lelkes Fallout 4 fanatikus úgy döntött, hogy nem elégszik meg a virtuális világgal, és elkészítette a játék egyik minijátékának valódi változatát. A Blast Radius nevű társasjátékot részletesen kidolgozta és megosztotta a közösségi oldalon.

 

A Fallout 4 egy posztapokaliptikus szerepjáték, amelyben a játékosok felfedezhetik a nukleáris háború által elpusztított világot. A játékban számos különböző tárgy és minijáték található, köztük egy társasjáték, amelynek neve Blast Radius. Egy lelkes rajongó úgy döntött, hogy megvalósítja ezt a játékot a valóságban, és elkészítette a saját változatát.

A rajongó, aki Reddit felhasználóként u/ChaseTheDragon néven ismert, megosztotta a munkájának eredményét a közösségi oldalon. A képek alapján a társasjáték nagyon hasonlít az eredetihez, amelyet a Fallout 4-ben láthatunk. A játék doboza, táblája, kártyái és bábúi mind részletesen kidolgozottak és hűen tükrözik a játék retrofuturisztikus stílusát.

Was dissapointed to see that Blast Radius was just a prop, so i made it into a real board game
by u/ypco in fo4

A Blast Radius egy olyan társasjáték, amelyben a játékosok versenyeznek egymással, hogy elkerüljék az atomrobbanásokat és túléljék a sugárzást. A játék szabályai nem ismertek pontosan, de u/ChaseTheDragon azt írta, hogy ő maga is kitalált néhányat. A játékosok dobókockával mozgatják a bábúikat a táblán, és különböző kártyákat húznak, amelyek befolyásolhatják az eseményeket. A játék célja az, hogy minél több pontot gyűjtsön a játékos, mielőtt elérné a sugárzási szint maximumát.

A Fallout 4 rajongók nagyra értékelték u/ChaseTheDragon alkotását, és sokan megdicsérték a részletességét és az eredetiségét. Néhányan azt is megkérdezték, hogy hol lehet megvásárolni a játékot, vagy hogyan lehet elkészíteni saját maguknak. A rajongó azt válaszolta, hogy nem tervezi eladni a játékot, de örömmel megosztja az elkészítéséhez szükséges anyagokat és útmutatásokat az érdeklődőkkel.

Forrás: Gamerant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu