Visszatér-e Jim Carrey a Sonic the Hedgehog 3-ban? Ben Schwartz reméli, hogy igen

MOZI HÍREK – A Sonic the Hedgehog filmek főszereplője, Ben Schwartz szeretné, ha Jim Carrey ismét eljátszaná a gonosz Dr. Robotnik szerepét a tervezett harmadik részben. A színész a Renfield című horror-vígjáték vetítésén nyilatkozott a The Hollywood Reporternek a Sonic 3-ról.

 

Schwartz elmondta, hogy Jim Carrey korábban interjúkban utalt arra, hogy visszavonul a színészettől, és nem biztos, hogy visszatér a Sonic the Hedgehog franchise-ba. A színész azt reméli, hogy Carrey és a többi szereplő is részt vesz majd a háromrészes folytatásban.

„Tudom, hogy Jim Carrey adott néhány interjút, és nem biztos, hogy visszajön. Az én reményem az, hogy mindannyian visszatérünk, és mindannyian csinálunk még egyet. Ez az én reményem minden remény közül, mert annyira szeretem ezt a franchise-t, és annyira szeretem a rajongókat, és annyira szeretem mindazt, amit készítettünk. Szóval az én reményem az, hogy mindannyian megcsináljuk ezt a harmadikat, és ez lesz a legjobb idő” – mondta Schwartz.

Carrey tavaly bejelentette, hogy visszavonul a színészettől a Sonic 2 után. A két Oscar-díjas színész az első Sonic filmben debütált Dr. Robotnikként, aki egy őrült tudós, akit a kormány bíz meg azzal, hogy vizsgálja meg Sonic létezését a Földön, de kiderül róla, hogy ki akarja használni a kék sündisznó erejét, hogy átvegye az irányítást a világ felett.

A Sonic 2-ben Robotnik újra felbukkan egy másik dimenzióból, és összeáll egy másik gonosztevővel, Knuckles-szel (Idris Elba), hogy ellopja Sonic gyűrűit. A film nagy siker volt a kritikusok és a közönség körében is.

A Sonic 3-at 2024-re tervezik bemutatni. A film producerei Neal H. Moritz és Toby Ascher elmondták, hogy igyekeznek meggyőzni Carrey-t arról, hogy térjen vissza Robotnik szerepében. Ha nem sikerül rábeszélniük, akkor nem akarnak újra szerepeltetni Robotnikot.

Forrás: PopCulture.com

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu