Balhé: mire gondol Amy az utolsó jelenetben? Maga a színésznő árulta el!

MOZI HÍREK – A Balhé sztárja, Ali Wong elárulta, hogy pontosan mire gondol Amy az új Netflix-sorozat szívszorító utolsó jelenetében, amelyben Steven Yeun is szerepel. (Vigyázat, SPOILER-VESZÉLY!)

 

 

A Balhé (Beef) sztárja, Ali Wong elárulja, mire gondolt Amy a sorozat utolsó jelenetében. A Netflixen nemrég megjelent sorozat a Steven Yeun által alakított Danny és az Ali Wong által játszott Amy történetét követi nyomon. A szereplők egy közúti balhéba keverednek, ami felemészti az életüket. A széria befejezésében ketten végre maguk mögött hagyják a viszályukat, amikor Danny kisegíti a sérült Amyt a sivatagból. Azonban Amy volt férje, George rájuk talál, és lelövi Dannyt, mert azt hiszi, hogy bántotta a lányt. A Beef utolsó jelenetében Amy a kórházban az eszméletlen Danny ágyára mászik, hogy összebújjon vele.

Most, nem sokkal azután, hogy a Balhé megjelent a Netflixen, Wong a TVLine-nak adott interjújában elárulta, hogy Amy pontosan mire gondolt a sorozat szívszorító utolsó jeleneténél.

A sorozat sztárja arról beszél, hogy a befejezés hogyan mutatja meg, hogy karaktere mennyire törődött Dannyvel a szörnyű viszályuk ellenére. Amy végül csak akkor tudta elengedni a konfliktust, amikor a férfi a életveszélybe került. Olvasd el, mit oszt meg Wong az alábbiakban:

„Azt hiszem, egyszerűen nem jött rá – még ha ez egy ilyen szembesítő szituációnak is tűnik -, hogy mennyire törődik Dannyvel. Ő az egyetlen ember, akit hagyott, hogy igazán lássa őt, és nem tudom, hogy egyáltalán hagyta-e, hogy ez megtörténjen. Csak megtörtént, és rájött, hogy mennyire értékeli. És most, hogy Danny halálának veszélye fennáll, azt mondja: >>Kérlek, ne menj el. Soha életemben nem éreztem még magam ennyire otthonosan magam.<<„

 

Hogyan készíti elő Balhé utolsó jelenete a 2. évadot?

 

A Balhé utolsó felvétele talán a sorozat legszívszorítóbb jelenete. Ahogy Amy bekúszik az eszméletlen Danny kórházi ágyába, bizonytalanul, hogy egyáltalán életben marad-e az, akit a legjobban szeretett. Az utolsó jelenet mégis tartalmaz egy utalást arra, hogy még életben van, és végül fel fog ébredni, mivel Danny karja mintha Amy körül mozogna. A pillanat finom, bár mintha azt jelezné, hogy Danny nem halt meg, miután meglőtték, eltörte a karját, és megette a potenciálisan mérgező bodzabogyót.

Mivel Danny és Amy viszálya véget ért, és előbbi túlélte az első évad fináléját, kapcsolatuk romantikussá válhat egy esetleges második évad során.

Az, hogy Amy bemászott Danny ágyába, és a férfi átkarolta őt, úgy tűnt, hogy a kettejük közötti kölcsönös romantikus érzésekre utal. Ezt tovább lehetne vizsgálni a Balhé 2. évadában, amiben esetleg egy harmadik féllel való viszály alakulhat ki kettejük között. Bár a Netflix hivatalosan még nem újította meg a szériát, Yeun és a készítő Lee Sung-jin már kifejezte reményét, hogy a sorozat folytatódik.

A sorozatban egyébként az utolsó felvételen túl is bőven akadnak sokkoló jelenetek. Kritikánk hamarosan érkezik; addig is ha felkeltette az érdeklődéseteket, érdemes adni neki egy esélyt a Netflixen!

Forrás: TVLine

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu