Híres horror franchise tévés adaptációja érkezhet hamarosan a MAX szolgáltatásra?!

MOZI HÍREK – A Warner Bros. egy sorozaton dolgozik az új Max streaming szolgáltatása számára, amely a horror egyik legnépszerűbb kortárs franchise-ára épül.

 

 

A rendkívül népszerű Démonok között (The Conjuring) horror-franchise sorozatfeldolgozást kap a Warner Bros. újonnan egyesített streaming szolgáltatásán, a Max-on.

Az Ed és Lorraine Warren parapszichológusok állítólag valós kutatásain és tapasztalatain alapuló Démonok között horroruniverzum több kasszasikeres filmet is magába foglal, köztük a Démonok között két részét (2013, 2016), illetve a Démonok között: Az ördög kényszerített (2021) című filmet.

Emellett három Annabelle-filmet, A La Llorona átka és Az apáca (The Nun) című filmet is magában foglalja.. A horrorfranchise együttesen több mint 2 milliárd dolláros bevételt hozott.

A Warner Bros. Discovery bejelentette, hogy a New Line Cinema és a Warner Bros. Television egy Peter Safran által készített Conjuring-sorozatot készít. James Wan, aki a franchise első két filmjét rendezte, jelenleg tárgyalásokat folytat a sorozat executive producereként, amely „folytatja a játékfilmekben megalapozott történetet”. A Conjuring franchise sorozat lehetőséget nyit arra, hogy még mélyebbre ássunk Ed és Lorraine paranormális dolgok kutatásának történetében és legendáiban. Ezeket először Jay Anson The Amityville Horror című regénye örökítette meg, amelyből 1979-ben egy sikeres, azonos című film is készült.

A legújabb filmekben Vera Farmiga és Patrick Wilson által alakított karaktereik, valamint tapasztalataik és okkult tárgyak gyűjteményeik gazdaggá és mélyrehatóvá teszik a filmes franchise történetét.

Ez a világ tökéletesnek tűnik a különböző rémtörténeteknek szentelt epizódos horrorhoz. A sorozatnak megvan a lehetősége arra, hogy a Warrens házaspár házi múzeumában kiszúrt számos olyan kísérteties érdekességre építsen, amelyeket más filmekben csak felvillantottak.

Arról egyelőre nincs hír, hogy kik tölthetik fel ennek az érdekes sorozatprojektnek a szereplőgárdáját. Feltehetőleg a házaspár is feltűnik majd, talán fiatalabb formában. Épülhet arra, hogy feltérképezze a kezdeteiket és a gyűjteményeik és feljegyzéseik történetét. A közönség alig várja, hogy többet tudjon meg az új okkult veszélyekről, és felelevenítsen néhány ismerős rémséget. Így a sorozat valószínűleg vonzó lesz a közönség számára.

Forrás: Warner Bros. Discovery

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu