Company Of Heroes 3 Console Edition: megtudtuk, mikor jön a konzolos átirat!

A PC-s verzióhoz képest néhány hónappal később érkezik csak a PlayStation 5-ös és Xbox Serieses átirat, de ha a konzolos adaptáció nem lesz kifogásolható állapotú, talán megéri várni rá.

 

A Relic Entertainment játékát a SEGA már február 23-án kiadta PC-n (Steam), természetesen Denuvóval, mert a japán kiadó eléggé rá van cuppanva a teljesítményrontó, illetve a játékmegőrzést megakadályozó technológiára. A SEGA közölte, hogy a PlayStation 5 és az Xbox Series ehhez képest kicsivel több mint három hónap múlva, május 30-án kapja meg a franchise első konzolos adaptációját.

A SEGA szerint a franchise rajongiknak az eddigi legmélyebb stratégiai élményt kínálja. A konzolos játékosok egyéni felhasználói felületre, teljes kontrollertámogatásra és olyan különleges funkciókra számíthatnak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy saját tempójukban játszhassanak. A kezelőfelületet a kontrollerekhez igazították, hogy mindenki számára szórakoztató és magával ragadó élményt lehessen biztosítani. Az olyan új funkciók, mint a Full Tactical Pause, a konzolosok számára taktikai irányítást biztosítanak a csatatéren való tempó felett. Az akció befagyasztásával így a játékosok egyszerre koordinálhatják az összes akciójukat, és minden mozdulatot részletesen átgondolhatnak anélkül, hogy mindezt valós időben kellene megtenniük.

A Company of Heroes történetmesélése egy vadonatúj hadszíntérre viszi el a játékosokat, akiknek autentikus új taktikákat, négy különböző frakciót és rengeteg el nem mesélt történetet biztosít a második világháborúból a Company of Heroes 3. Az egyjátékos módok közül a körökre osztott olasz dinamikus kampány a stratégiai választási lehetőségek új szintjeit kínáló sandbox stílusú játékélményt nyújt, míg Észak-Afrika sivatagai klasszikus, narratívaközpontú egyjátékos élményt nyújtanak. A kompetitív akciót kedvelő játékosok számára a hatalmas online multiplayer és co-op vs. AI módok állnak rendelkezésre minden eddiginél több frakcióval, mechanikával és egységgel.

A Microsoft Store-on és a PlayStation Store-on április 25-étől már elő lehet rendelni, vagy akár a játék weboldalán a lemezes kiadásra is szert thetünk. Az előrendelés ebben az esetben régiónként eltérő. De ahogy korábban is említettük, a megjelenés május 30-án lesz PlayStation 5-re és Xbox Seriesre.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu