Steven Spielberg elárulta, mit érzett az Indiana Jones 5 tesztvetítése után [VIDEO]

MOZI HÍREK – Steven Spielberg elmondta az Indiana Jones 5 kritikáját, és arról is beszélt, hogy mit szól ahhoz, ha valaki más rendezi a franchise filmjét.

 

 

Steven Spielberg értékelte az Indiana Jones és a sors tárcsája címet viselő filmet a Disney vezetőinek tartott előzetes vetítés után. Ezek a megjegyzések a rajongók hónapok óta tartó zúgolódása és az őrségváltással kapcsolatos aggodalmak után érkeztek.

Az Indiana Jones-franchise eredetileg az 1981-es Az elveszett frigyláda fosztogatóival indult, és Dr. Henry Walton „Indiana” Jones, Jr. régészprofesszor kalandjait követi nyomon, aki izgalmas és veszélyes cselekmények középpontjában találja magát, amelyek érdekes leletekkel kapcsolatosak.

Az új film bejelentését 2020-ban vegyes fogadtatásban részesítették. Míg egyesek izgatottan várták, hogy mit hozhat egy új rendező az Indiana Jones-franchise-ba, mások azon tűnődtek, hogyan tudná bárki más betölteni a legendás rendező helyét. Most Spielberg előállt az Indiana Jones 5. részével kapcsolatos véleményével. A Time 100 csúcstalálkozón Spielberg arról beszélt, hogy két nappal korábban nézte meg a filmet. „Bob Iger tartott egy vetítést sok Disney-vezetőnek, és én is eljöttem a vetítésre James Mangold rendezővel együtt” – magyarázta a legendás rendező. „Mindenki imádta a filmet. Ez egy nagyon-nagyon jó Indiana Jones-film. Nagyon büszke vagyok arra, amit Jim csinált vele.”

Spielberg, aki jelenleg egy dokumentumfilmen dolgozik régi barátjáról, John Williamsről, azt is elmesélte, hogy a vetítés után a nézőkhöz fordult, és így kiáltott fel: „A fenébe! Azt hittem, én vagyok az egyetlen, aki tudja, hogyan kell ilyet csinálni.” A film Dr. Jones (legalábbis a hollywoodi legenda, Harrison Ford által megformált változat) utolsó kalandja lesz.

Az Indiana Jones 5 számos új arcot ad a franchise szereplőgárdájához, köztük Phoebe Waller-Bridge-et, Antonio Banderast, Boyd Holbrookot, Ethann Isidore-t és Mads Mikkelsent.

Az Indiana Jones és a végzet tárcsáján nagy a nyomás. A többség azt szeretné, ha boldog befejezést adna. Illetve, megoldaná a korábbi filmek egyes problémáit. Például megerősítse, mi történt a Shai LeBeouf által alakított Mutt Williamsszel. Tekintve, hogy a karakter nem jelenik meg ebben az utolsó részben. Az elkötelezett rajongók mindig is véleményt formáltak a franchise egyes aspektusairól, valószínűleg nem fogják kihagyni hősük hattyúdalát.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu