Titanfall 3: vajon tényleg elkészülhet?! Most a Respawn stúdiófőnöke is nyilatkozott!

A Respawn Entertainment stúdiófőnöke, Vince Zampella elárulta, hogy szívesen látná egy harmadik Titanfall játék megjelenését, de csak akkor, ha az „a megfelelő pillanatban és ötlettel” történne.

 

A Barron’s-nak adott interjúban (amit a PC Gamer vett észre), Zampella elismerte, hogy bár a stúdiónak nincsenek „konkrét tervei” és jelenleg nem dolgoznak semmin, ami egy új Titanfall játékkal kapcsolatos, „ez egy olyan kedvelt franchise a rajongók és a [Respawn fejlesztők] számára is”.

„Utálom azt mondani, hogy igen, aztán az emberek rákapaszkodnak erre, és kiforgatják a szavaimat, ha nem jön össze” – mondta Zampella a Titanfall 3-ról. „De szeretném látni, hogy megtörténik, ez az igazi válasz.”

„A megfelelő dolognak kell lennie. Ez egy olyan kedvelt franchise a rajongók és számunkra is. Ha nem a megfelelő pillanatban vagy ötlettel jönne létre, akkor nem értelmezhető” – tette hozzá.

Zampella továbbá kifejtette, hogy milyen nehéz lenne kielégíteni mind a régi Titanfall rajongókat, mind azokat, akik csak a spin-off battle royale játékon, az Apex Legends-en keresztül ismerkedtek meg a világgal, ami ugyanabban az univerzumban játszódik.

„Hogyan csináljunk valamit, ami nem zavarja össze azokat az embereket, akik Apex rajongók, de még nem feltétlenül Titanfall rajongók? Ez egy nehéz kérdés” – mondta Zampella.

A Respawn Entertainment egykori fejlesztői közül néhányan nemrég új „távoli első” stúdiót alapítottak Wildlight Entertainment néven. A Wildlight-ot Dusty Welch és Jason McCord alapította (akik ügyvezető igazgatóként és design igazgatóként fognak működni), Chad Grenier pedig stúdióvezetőként és játékrendezőként csatlakozott hozzájuk. Grenier korábban a Respawn hatalmas népszerűségű battle royale lövöldéje, az Apex Legends játékrendezője volt, mielőtt több mint egy évtized után elhagyta volna a stúdiót tavaly év végén. Grenier mellé csatlakozott egy másik magas rangú volt Respawn csapattag is, Mohammad Alavi, akinek design kreditei között szerepel az Infinity Ward eredeti Modern Warfare sorozata és a Titanfall.

Forrás: Eurogamer.net

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu