„Újraalkothatod” ezt az ikonikus Star Wars karaktert a Jedi: Survivor játékban!

A Star Wars Jedi: Survivor játékosai rájöttek, hogyan lehet újraalkotni egy klasszikus Star Wars videójátékos karaktert a Respawn vadonatúj játékában, aki egy másik, mára méltatlanul a kispadra küldött franchise hőse volt.

 

A karaktertestreszabás a Star Wars Jedi: Survivor szíve-lelke, és a játékosok már kihasználják, hogy régi kedvenceiket újraéleszthessék. Azok a szerencsések, akik teljes potenciáljukon tudják élvezni a Star Wars Jedi: Survivor-t. A játéknak súlyos teljesítményproblémái vannak PC-n, ami szinte játszhatatlanná teszi még a legerősebb rendszereken is. Ez egy sajnálatos probléma volt mostanában, amely úgy tűnik, ismétlődik, a The Last of Us Part 1 is katasztrofális indítást szenvedett el a teljesítmény miatt. Bár a rossz PC-portok mindig is léteztek, remélhetőleg nem válik általánossá az iparágban. Az EA már kiadott egy közleményt a Star Wars Jedi: Survivor teljesítményproblémáiról, így még van remény a játékosoknak. Még a problémák ellenére is a rajongók értékelni fogják a képességet, hogy egy szeretett karaktert újrateremtsenek a régi Star Wars tartalomból.

A kérdéses karakter Kyle Katarn, aki a 90-es évek végén népszerűvé vált a Star Wars Jedi Knight játéksorozatban. Sajnos a Disney korszakában Katarn legendás státuszba került, ami azt jelenti, hogy már nem része a hivatalos kánonnak. A NotJustJason98 nevű Redditor megmutatta egy módot, hogy tisztelegjen előtte az új játékban, Cal Kestis Bandolier dzsekijét használva a Star Wars Jedi: Survivor-ben. A hasonlóságok tagadhatatlanok, még az egyetlen páncélvédőig. Ez egy nagyszerű utalás egy elmúlt korszak Star Wars-ra, de amelyet nem szabad elfelejteni.

Cal Katarn
by u/NotJustJason98 in FallenOrder

A játékosok észrevették más ruhákat is a Star Wars Jedi: Survivor-ben, amelyek olyan más karakterekre hasonlítanak a franchise-ból.

Például a Jedi Outcast-ban szereplő Jaden Korr-t vagy a Jedi Academy-ban szereplő Rosh Penin-t. A játékban számos lehetőség van a karakterek megjelenésének testreszabására, például a hajszín, a bőrszín, a fénykard színe és alakja stb. A játékosok kreativitásukat használhatják, hogy olyan karaktereket hozzanak létre, akiket szeretnének látni a Star Wars univerzumban.

A Star Wars Jedi: Survivor egy akció-kalandjáték, amelyben a játékosok egy túlélő padawan szerepét töltik be, aki elmenekült az Order 66 után. A játékban a játékosok felfedezhetik a különböző bolygókat, harcolhatnak az ellenségekkel, fejleszthetik a fénykardjukat és az Erő képességeiket, valamint találkozhatnak néhány ismert Star Wars karakterrel. A játék története hivatalosan része a Star Wars kánonnak.

A Star Wars Jedi: Survivor november 15-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Game Rant

 

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu