Midnight Suns: érkezik a PS4 és az Xbox One port, de van egy rossz hír is…

A Firaxis és a 2K Games lemondta a Marvel’s Midnight Suns Nintendo Switchre tervezett portolását, a PS4-re és Xbox One-ra tervezett változatot viszont gyorsan kiadják.

 

 

A Firaxis Games 2022 decemberében jelentette meg a Marvel’s Midnight Suns-t PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. Azonban, bár tervbe volt véve a Nintendo Switch verzió, a portot törölték.

A Marvel’s Midnight Suns csatlakozott más népszerű játékokhoz, például a Hogwarts Legacyhoz, amelyeknél az előző generációs hardverekre történő megjelentetést eltolták, hogy az aktuális konzolokra is kijuthasson.

Mivel a PS4 és Xbox One portok mellett egy Switch-verziót is terveztek, sok Nintendo rajongó várta, hogy a hibrid technológiát kihasználva a Marvel’s Midnight Suns-t is elővehessék. Most kdierült, a PS4-es és Xbox One-os változat a Marvel’s Midnight Suns Blood Storm DLC-jével együtt jelenik meg, amely az X-Menből ismert Stormot mutatja be. Azonban a Nintendo Switch már nem is kapja meg az alapváltozatot.

A 2K Games és a Firaxis megerősítette, hogy a Marvel’s Midnight Suns Nintendo Switch verziója elmarad. A többi platformon május 11-i megjelenési napot tűztek ki. A Nintendo Switch-verzió a PS4-es és Xbox One-os portokhoz hasonlóan korábban is csúszott. Ám az előbbit teljesen törölték, így a Nintendo rajongói eggyel kevesebb Marvel-címmel várhatják a játékot. Talán a fejlesztés fókuszának teljes egészében a két fennmaradó portra való áthelyezése miatt a Nintendo Switch verzió törlése is szerepet játszhatott abban, hogy a PS4 és az Xbox One ilyen hamar megkapja a taktikai RPG-t.

A Marvel’s Midnight Suns mind a négy létező DLC csomagja érkezik PS4-re és Xbox One-ra, amikor a játék megjelenik a platformokon, ami potenciálisan csábítóbbá teheti a játék Legendary Editionjét a játékosok számára.

Mindegyik DLC új Marvel-hősöket és erős történetszálakat vezet be, amelyek kibővítik az alapjátékban már megismerteket. Deadpool a The Good, The Bad, and the Undead, Venom a Redemption, Morbius pedig a The Hunger című DLC-ben kerül reflektorfénybe. Azok a rajongók, akik a Nintendo Switchet tervezték, hogy útközben is játszhassák a játékot, továbbra is játszhatnak vele a Steam Decken. Ott, úgy tűnik, elég jól teljesít.

Évek óta keringenek pletykák a Nintendo Switch folytatásáról vagy next-gen frissítéséről. A Marvel’s Midnight Sunsnak jót tett volna az erősebb hardver. Tekintve, hogy a Switch elavult technológiával fut. A Firaxis és a 2K Games szűkszavúan nyilatkozott a Marvel’s Midnight Suns Nintendo Switch-verziójának kivágásáról. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen okok miatt hagyták ki a játékot.

Forrás: ComicBook

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu